לקחתם בתפריט פלטות בשר?באמת אין כמו גולדי׳ס!
לקחתם בתפריט פלטות בשר?באמת אין כמו גולדי׳ס!
גם אני תהיתיוואו!!!
מי יכול לאכול את כל זה?
כנראה שישבתם הרבה זמן והיה מרווח גדול בין מנה למהגם אני תהיתי
אבל הצליחו
את הקינוחים באמת אכלו פחות
אפשר טלפון של גולדקנופף?@צביה CPA גם אני ממש ממליצה על גולדקנופף, את יכולה לדבר איתי בפרטי אם יש צורך.
מה טווח המחירים של גולדקנופף?אני עכשיו מנסה לאתר שוב כי אני לא שומרת מספרים
ומחר יש לי ארוע (מחפשת קייטרינג טוב אבל הגיוני)
את של גולדקנופף אשיג לך
יש לך את הטלפון של גולדקנופף?@צביה CPA גם אני ממש ממליצה על גולדקנופף, את יכולה לדבר איתי בפרטי אם יש צורך.
מספר טלפון אשמח@צביה CPA גם אני ממש ממליצה על גולדקנופף, את יכולה לדבר איתי בפרטי אם יש צורך.
הכוונה למרגליות ממודיעין עילית?מרגליות - הייתי בכמה אירועים שהוא עשה והיה מהמם.
סטייל בסדר גודל, ואוכל טעים ומשובח.
עוד אופציה, לא יודעת אם את בקטע, אבל מניחה כאן. יש את שלוס - יש לה כשרות של הרב לנדא ואוכל טעים בטירוף.
היא יודעת להפיק גם אירועים יוקרתיים יותר, אבל אם את רוצה לראות את הרמה המדויקת, כן כדאי לבקש ממנה תמונות להתרשמות אם זה מה שאת מחפשת. כי מבחינת הטעם והאסתטיקה זה מהמם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: