יש למישהו צלצול לפלאפון של שערי שמים?
מה שהעלו כאן זה לא מהשיר המקורי. [זה נשמע איזה משהו שעשו לאיזה דינר או משהו בסגנון]
יש למישהו צלצול לפלאפון של שערי שמים?
מה שהעלו כאן זה לא מהשיר המקורי. [זה נשמע איזה משהו שעשו לאיזה דינר או משהו בסגנון]
כן, באלי צליל מקפיץ אבל בלי מילים רק מנגינה של השיר..דווקא בלי מילים?
איזה סגנון מנגינה?
נראה לי שרוב המנגינות המקפיצות, כשהן בלי מילים, לא נשמעות כ"כ חסידיות...כן, באלי צליל מקפיץ אבל בלי מילים רק מנגינה של השיר..
היה לי צלצול של הורה ... לחפש?כן, באלי צליל מקפיץ אבל בלי מילים רק מנגינה של השיר..
אני מתכוונת סוג שמחה פרידמן וכאלה...נראה לי שרוב המנגינות המקפיצות, שהם בלי מילים, לא נשמעות כ"כ חסידיות...
לא מכירה את השיר, אשמח.ישראל גרופי תענה לי אחלה צלצול!
רוצה?
את רוצה שאני אחתוך לך רק את המנגינה או את כל השיר?לא מכירה את השיר, אשמח.
מנגינה, תודה!את רוצה שאני אחתוך לך רק את המנגינה או את כל השיר?
אני מתכוונת סוג שמחה פרידמן וכאלה...
הכל משמים, מרדכי שפירוכן, באלי צליל מקפיץ אבל בלי מילים רק מנגינה של השיר..
אני רוצה ומחפשת את הקטע "טאטאלע קום שוין אהיים" חכה חכה חכה לו כי,,,,,, ( אבל שהקטע יתחיל במילה טאטאלע)
ואיך אני מכניסה לC2?
נייס!!!!!!הכל משמים, מרדכי שפירו
ההתחלה שלו מגניבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: