יערה בר שלום
משתמש חדש
יכול לשלוח לי את המייל בפרטי
אתי גלעד
נחמה דביר
ירושלמיות.
נ.ב. יש במקצוע הזה הרבה שרלטנות.
בעיתון משפחה יש מישהי שמוצגת באופן קבוע כפסיכולוגית, למרות שהיא לא רשומה ברשימת הפסיכולוגים.
מכיר מישהי שעשתה תואר בחו"ל דרך האינטרנט, וכנ"ל מציגה עצמה כפסיכולוגית.
כל מי שקצת בעניינים יודע שהתארים האלו ניתנים בקלות מדהימה, ולא סתם הם לא רשומים ברשימת הפסיכולוג
צריכה להיות חרדית?מישהי טובה באזור ירושלים והסביבה?
דתית?צריכה להיות חרדית?
אם לא, יש את דפנה ברבן, מצוינת.
כן,דתית?
כתוב שהיא פסיכולוגית שיקומיתבת שבע גולדברג- פסיכולוגית קלינית מומחית. מקבלת בגבעת שאול בירושלים
אין לי מושגכתוב שהיא פסיכולוגית שיקומית
מה זה אומר?
הכרתי את דפנה ברבן ממקום עבודתי.דתית?
טלפון?כן,
אם חשוב מראה חיצוני דתי אז זה פחות
אני רואה שהיא גרה בכפר סבאצריכה להיות חרדית?
אם לא, יש את דפנה ברבן, מצוינת.
אכן.אני רואה שהיא גרה בכפר סבא
עברה השנה לירושלים, אזור בקעה- קטמוןאני רואה שהיא גרה בכפר סבא
מאמינה שאם תרחיבו את האפשרויות גם לעו"סיות קלינית, ומטפלות באומנות (הרבה עובדות דרך שיחות) יהיה יותר קל.גם אני ניסתי לקבוע תור לפסיכולוגית עבור חברה קרובה מאוד. הזוי אבל אצל כולם הרשימות תפוסות או שלא מקבלים מטופלים חדשים.
מה זה?
אשמח לשמוע גםמאמינה שאם תרחיבו את האפשרויות גם לעו"סיות קלינית, ומטפלות באומנות (הרבה עובדות דרך שיחות) יהיה יותר קל.
זה אמנם לא פסיכולוגיות אבל יש הרבה שהן מספיק טובות.
מאיזה אזור בארץ?אשמח לשמוע גם
אם יש המלצות (לא "היא חברה טובה שלי, אלופה...")
תודה!
ירושלים והסביבהמאיזה אזור בארץ?
אגב, יש לי באמת חברה שהיא עובדת סוציאלית אלופה (: ואני בהחלט ממליצה עליה על סמך ההכרות עמה.
לא כל אחת היתה זוכה לקבל ממני המלצה כזו. צריך הרבה יושרה כדי להמליץ לא בזכות החברות, אלא על סמך יכולות אישיותיות ומקצועיות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: