אני שמעתי על חדוה וסלי שעזרה להמון רוקות מבוגרות.
אני מחפשת עוד מידע על חדוה וסליעל מירי דיויס מירושלים שמעת ??
אני מכירה מהכרות אישית כאלה שחדווה וסלי ממש הצליחה לעזור להן
זה המספר של המזכירה שלהאני מחפשת עוד מידע על חדוה וסלי
מישהו יודע?
פרטי התקשרות?
שמעתי על דבורי וקשטוק שמומחית לדברים האלו.
אין לי טלפון שלה.
יש לי להמליץ לך יש לך דרך לפנות בפרטי??ערב טוב, אני בחורה גם ומחפשת מטפלת או פסיכולוגית טובה, חרדית ואכפתית - אבל לא דווקא בתחום של שידוכים, אלא התמודדות עם סוג של אובדן - אם מישהי מכירה מישהי טובה - מאוד מאוד אודה שתשלח לי פרטים.
דרך אגב, לגבי מה שרשמת בהתחלה - בעבר גם הייתי אצל פסיכותרפיסטית - הלכתי אליה באמת בקטע של שידוכים כי הרגשתי תקיעות כזאת - וזה מאוד לא עזר, אפילו גרמה לי לייאוש שלא היה לפני כן.. לצערי הרב... אולי באמת כדאי לך לשלוח אותה לסוג של קאוצ'ינג או פסיכולוגית שמבינה עניין.. בהצלחה רבה!
תודה רבה ותזכו למצוות! לילה טוב..
@בילי שילי
אשמח שתשתפי אותנו במסקנות, אם יצא לך לברר,
ובגדול אשמח לשמוע על מטפלת מוסמכת מומחית לטיפול פרטני וממוקד או טיפול קבוצתי, בנושא זוגיות לרווקות "מנוסות"
וכן כנ"ל עם מומחיות לנושא הקריירה.
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: