לסירוקים עמידים הייתי ממליצה לך ללכת לפאנית פרטית ולא לסלון פאות גדול.חיה שינברגר
איך אני מגיעה אליה?לסירוקים עמידים הייתי ממליצה לך ללכת לפאנית פרטית ולא לסלון פאות גדול.
ככה תהיי בטוחה שהפאה שלך (וגם את) מקבלות את מקסימום היחס ושום דבר לא מתפספס....
בעבר השארתי את הפאה שלי אצל חיה ופשוט שכחו לחפוף אותה בזמן והודיעו לי ביום חמישי בצהרים שהיא רטובה ואין להם דרך לייבש ולסרק אותה ולכן התור שלי מבוטל, ונתקעתי בלי הפאה.
אם היה לי אירוע באותו שבת כנראה הייתי אומללה מאוד (גם כך זה היה מקרה לא נחמד במיוחד)
יש באזור מקור ברוך (ברחוב בר גיורא כמדומני) את אחת העובדות המעולות של חיה.
שאם תבואי אליה באופן פרטני כנראה שתקבלי יחס וסירוק טוב יותר
אפשר מספר בבקשה??יש את משי וויגס של אסתר בלוי בכיכר השבת.
אוהבת את הסירוק שלהם. חזק, מחמיא ומותאם אישית
איפה זה?יונית אבוביץ טל: 0504141237
02-5955911אפשר מספר בבקשה??
שרי ישראלאיפה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: