בקשה מחפשת עצות איך להירדם בקלות

miri r

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני באותה סירה
לא מצליחה להירדם וכשכבר כן ישנה מתעוררת המון בלילה.
מסתובבת עייפה מאד ביום מושכת את עצמי בכח ובטוחה שבלילה אצליח לישון.
מגיע הערב אחרי שכולם
אולי אנסה את הרעיון של ים המלח.
האם זה עוזר לטווח ארוך?
לפעמים.... זה גם מדעי, פשוט מנסיון. ים המלח עושה פלאים להרבה דברים ולשמחתי עזר לי מאוד גם בזה

קרם נווגט

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
להשגיח לטפל להחזיק לשמור לשחק לרדוף להאכיל לגזור לשמור להפריד ללטף לחבק לכעוס לרוקד לעשות שקמח או עוד ישמע לנגב לשטף לפנות לזרוק להפשיט לקלח להלביש לפחות שלושה ילדים בין השעות 1 בצהריים ל7-8 בערב.

לבן

משתמש סופר מקצוען
המתח והאדרנלין
לא יודעת איך לא כתבו פה. את מתארת מצב של מתח לחץ ואנדנרלין מתמשכים, זה לא בריא ולא נוח. המתח והלחץ בשעות היום מקרינים אל הלילה.
במצב הזה יש טיפול מיוחד שנקרא CBT-I טיפול קוגנטיבי התנהגותי מיוחד להפרעות שינה וכולל הרפיה ומיינדפולנס.
עוזר פלאים.
ממליצה מאד ללכת לטיפול אצל מטפל מומחה לתחום השינה, או לפחות לתרגל מיינדפולנס וללמוד על הפחתת לחץ.

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
לא יודעת איך לא כתבו פה. את מתארת מצב של מתח לחץ ואנדנרלין מתמשכים, זה לא בריא ולא נוח. המתח והלחץ בשעות היום מקרינים אל הלילה.
במצב הזה יש טיפול מיוחד שנקרא CBT-I טיפול קוגנטיבי התנהגותי מיוחד להפרעות שינה וכולל הרפיה ומיינדפולנס.
עוזר פלאים.
ממליצה מאד ללכת לטיפול אצל מטפל מומחה לתחום השינה, או לפחות לתרגל מיינדפולנס וללמוד על הפחתת לחץ.
ההודעה הנ"ל נכתבה על ערבי חגים
בעיקר בערבי חגים שאז המתח והאדרנלין של העשיה
הבעיה להירדם היא בעיקר בשעות הצהריים (יום שישי, שבת וכו')

לבן

משתמש סופר מקצוען
ההודעה הנ"ל נכתבה על ערבי חגים
זה עדין מתאר מצב של לחץ, בערבי חגים הוא מתבטא יותר בחדות. אבל רוב ההפרעות שינה שאני מכירה נובעות מלחץ, פרפקציוניזם או מחשבות מציקות, גם אם הלחץ לא מורגש בעוצמה, הוא קיים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה