מחפשת עצות איך להחליק עוגה שמצפים אותה בקצפת

טליהבא

משתמש מקצוען
כדי שיהיה לה מראה אחיד וחלק (רוצה לזלף עליה שושנים)

einkamoni

משתמש מקצוען
אם את נגישה לחנות של מוצרי אפיה את יכולה לרכוש קלף ייעודי או פלטה (פ בקמץ ל בסגול) שעושה את העבודה,
אם לא את יכולה לנסות באמצעות סכין (חלקה).

אם פתוח לך- ביוטיוב את יכולה לראות המון סרטונים בנושא.

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש מוצר שנקרא 'מסרק חומה' וזה בדיוק מה שעושים איתו

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
את הפלטה מהמתכת (כמו סכין בלי שיניים או מרית ארוכה ודקה) משהים קצת בתוך במים רותחים, מנגבים ואז מיישרים את הקצפת, המתכת החמה מחליקה את הקצפת ישר ישר

חנה פכמן

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
סכין ללחם - הצד החלק שלה - יוכל לעזור לך.

טליהבא

משתמש מקצוען
יש לי פלטה אבל זה נראה לי כאילו זה אף פעם לא מרקם חלק וסימטרי כמו בתמונות (אולי זה רק בתמונות נראה ככה?)

לילי 1

משתמש מקצוען
נכתב ע"י טליהבא;n5048116:
יש לי פלטה אבל זה נראה לי כאילו זה אף פעם לא מרקם חלק וסימטרי כמו בתמונות (אולי זה רק בתמונות נראה ככה?)

בתמונות זה בצק סוכר. חלק ברמה אחרת
(וגם מגעיל ברמה אחרת... אפילו הילדים לא אוכלים)

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
קראתי בספר הדרכה באפייה לקחת שקף עבה או אפילו דף מקופל חזק ל-3 שכבות ולהעביר צמוד לקצפת. מנסיוני ככה אני מחליקה עוגות ויוצא מקצועי.

קבצים מצורפים

• P7080248.JPG
    P7080248.JPG
    KB 818.6 · צפיות: 314

הדסדס

משתמש מקצוען
ממליצה לך ללכת לפטיפוריה ללמוד!
עשיתי אצלה סדנא פרטית בלתי נשכחת!!!

בוגרים

משתמש חדש
הכי פשוט זה לקחת את המרית , כן המרית הפשוטה שיש לך בבית ולמלאות קערה במים רותחים או לפחות חמים מאוד ובכל פעם לפני שמיישרים את העוגה לטבול במים החמים זה יוצא חלק לגמרי בלי לקנות שום דבר בהצלחה

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
למי שאין כלי ייעודי לכך, יכולה לרכוש במספר שקלים סרגל מתכת ארוך. אחרי טבילה שלו הוא משמש יופי לצורך החלקת קרם. קצת להרטיב והחלקה נעימה!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י לילי 1;n5048180:
בתמונות זה בצק סוכר. חלק ברמה אחרת
(וגם מגעיל ברמה אחרת... אפילו הילדים לא אוכלים)

לא תמיד. הרבה פעמים זה קרם שהוחלק כמו שצריך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה