תוכלי לתת יותר פרטים מדויקים יצירת קשר ועודיש לא מעט אפשרויות.
את יכולה להצטרף לשירותי טלמרקטינג של שטראוס/ בזק.
בתחום השיווק יש לך חברות של בניית אתרים/קידום אתרים שמחפשות תמיד אנשי מכירות מהטלפון עם אופציה לעבוד מהבית. יש לי חבר שעובד אולי 6 שעות ביום ומרוויח סכום מכובד מאוד כי הם גם מעניקים אחוזים בסגירת עסקה.
אפשר לחפש גם בדרושים בפייסבוק
זה חסום לי בנטפריhttps://www.facebook.com/groups/2253671811356202 תצטרפי לכאן יש לא מעט הצעות
יש לך מה להציע, איפה?נסי לחפש בתמלול והקלדה
קצת בעייתיתוכלי לתת יותר פרטים מדויקים יצירת קשר ועוד
במייל3178061 אין לכתוב כתובת מייל
זה חסום לי בנטפרי
אפשר דרך הטלפון??לא להתייאש אף פעם!!!
את יודעת להדריך אותי קצת?עבודה בתמלול היא בדרך כלל כפרילנסרית מול חברות ועבור זה צריך לפתוח עוסק פטור
מאמינה שיש ביקוש בפרטי אבל לא ברמת הכנסה קבועה ומסודרת
קלדנות יותר מבוקש בציבור הפרטי מאשר תמלול אבל עדיין לא יודעת כמה ניתן לסמוך על הביקוש
תודהאם את מורה, אפשר שיעורים פרטיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: