עזרה מחפשת נוירולוג/פסיכיאטר שמקבל דרך כללית באיזור ירושלים/מרכז

מצליחה

משתמש מקצוען
צריכה המלצה לנוירולוג שהוא גם פסיכיאטר שמקבל דרך כללית.
מישהו תותח, עם אבחנות טובות.
תודה.

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מקפיצה

עזרה גדולה!!
אודה מאד למי שיכול להמליץ על פסיכיאטר טוב שעובד עם כללית במסלולים השונים.

כידוע, בתחום הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה מאד קשה למצוא המלצות אמיתיות. זה תחום חסוי. אני לא יכולה להתייעץ עם שכנות או בעבודה...

ובהזדמנות זו אמליץ על דר גרגורי כ"ץ מירושלים שעשה רושם מקצועי ורציני וקיבלצי עליו המלצה חמה אבל הוא כבר לא עובד עם כללית

נערך לאחרונה ב:

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עזרה גדולה!!
אודה מאד למי שיכול להמליץ על פסיכיאטר טוב שעובד עם כללית במסלולים השונים.
ביכולתי להעביר לך רשימה של פסיכיאטרים שהומלצו ע"י לקוחות, אבל אין לי מושג האם עובדים עם כללית.
יעזור לך?

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מישהו מכיר את ד"ר מיכאל שלפמן פסיכיאטר? המלצות? דיס?
תודה!!

rv

משתמש רשום
למבוגרים אתם מחפשים?
יש פרופסור מאוד נחשב בתל אביב פרופסור אברהם ויצמן, אני חושבת שיש החזרים מכל קופ"ח
באיזה איזור מחפשים?

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
למבוגרים אתם מחפשים?
יש פרופסור מאוד נחשב בתל אביב פרופסור אברהם ויצמן, אני חושבת שיש החזרים מכל קופ"ח
באיזה איזור מחפשים?
תודה רבה!!
אני מחפשת באזור ירושלים. לא צריכה דווקא את הרופא הכי גדול... זה לא מקרה מורכב.
לגבי החזרים, לידיעה, הוא במסלול החזר בכללית, שזה אומר שהם מחזירים עד 600 ש"ח. בדרך כלל רופאים בסדר גודל כזה לוקחים 1500 עד 2000 ש"ח לפגישה.

rv

משתמש רשום
יש את ד"ר מוריה מלכאב מקבלת בשערי צדק,
הבנתי מלקוחה שלי שהיא מאוד נחמדה ומקצועית 026555999 תבדקי לגבי טופס 17
בהצלחה והרבה בריאות!

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אם את מחפשת פסיכיאטר שעובד עם קופת חולים כללית אבל מקבל לקוחות באופן פרטי,
אני יכולה להמליץ על ד"ר בילא חנין, מקבלת בירושלים, לדעתי רוסיה או משהו דומה, פסיכיאטרית שעובדת עם כללית בהשתתפות בסך 150 ש"ח.
היא מקצועית, ביחס למה שהייתי צריכה. לא יודעת אם הייתי פונה אליה עם מקרה מורכב בלי לקבל המלצות ברורות.
לא הייתי אומרת נחמדה, אבל לא חיפשתי נחמדה. היא בסדר. מספיק שעזרה לי עם מה שהייתי צריכה.
מקווה שעזרתי!
בהצלחה!

סבתא חביבה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פגישה באורך כמה שהיה צריך. לא זוכרת בדיוק. לא היה לחץ לסיים. היא היתה יסודית ולא מיהרה.
לגבי חוות דעת, תשאלי אותה
0506253784. זמינה גם בסמס.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה