רטטוי זו מנה צרפתית, ואני לא בטוחה שזה המתכון המקורי בכלל...נשמע מאכל גאורגאי לא הבנתי זה אמור לצאת כמו אנטיפסטי?
ולגבי התוספת חלבון לא חייב
אפשר גם מתכון עם ירקות בלבד
הנה דוגמא למתכון מאד דומה למה שאני הכנתי,נשמע מאכל גאורגאי לא הבנתי זה אמור לצאת כמו אנטיפסטי?
נשמע מעניין. אני רוצה לנסות את זה.
ואי נשמעאז ככה יש לי מתכון פצצה מוגש באהבה לאלה שרוצים להיות שבעות מירקות לכמה שעות טובות
המתכון ל10 מנות
4 קישואים
2 בצלים
5 גזר
2 בטטה
שעועית ירוקה
2 פלפל
2 תפוח אדמה (לבחירה)
צפה בקובץ המצורף 734832
חותכים את הכל לחתיכות קטנות או גורסים במגרסה גסה ומוסיפים
חצי כוס שמן (אפשר פחות)
2 כפיות מלח
2 כפיות אבקת מרק עוף
קצת אבקת שום
קצת צילי
ומערבבים
וכהלכתי להביא את המצלמה אני רואה שהעוזרת הקטנה החליטה לקחת לי את התפקיד ולערבבצפה בקובץ המצורף 734833צפה בקובץ המצורף 734834
שים בתבנית גדולה/בינונית ואופים על 180 מעלות כשעה וחצי עד שהירקות רכים.
ואוכלים חופשי חופשי כמה שרוצים אבל קחו בחשבון שאחרי זה לא תוכלו להכניס כלום לפה כמה שעות מרוב שובע
והנה התוצאהצפה בקובץ המצורף 734838צפה בקובץ המצורף 734839
יאלה תהנוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
והצלחה
בטחואי נשמע
טעים וקלל
תגידי בלי בטטה זה עדין יהי טעים?
ה' ישמור אם צרפתים ישמעו שקראת לרטטוי גרוזיני!!!נשמע מאכל גאורגאי לא הבנתי זה אמור לצאת כמו אנטיפסטי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: