מחפשת מתכון מעולה ל---

ronitg

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
1. עוגת דבש
2. עוגיות רעידת אדמה.

אם יש לך מתכון כזה מנצח לאחד מהם, אשמח מאוד!!
תודה
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
הנה צילמתי לך את המתכון המנצח שלנו כבר שנים אנחנו מכינים אותו בהצלחה!
20210716_113011.jpg
 

אפור ורוד

משתמש מקצוען

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
האבקת סוכר נשארת לך לבנה? כי ניסיתי מלא מתכונים ואף אחד לא יצא כמו בתמונות :confused:
עם שמים קודם את הסוכר הלבן ואז אחר כך אבקת סוכר אז כן
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עוגיות רעידת אדמה חלביות
ממליצה על מתכון של רוני ונציה- הסופר מדויקת. יש לי אותו בספר אבל מסתבר שרות אופק העלתה אותו לבלוג עם הדרכה מצולמת.

עוגיות רעידת אדמה פרווה
הנה מתכון משפחתי:
מצרכים

250 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
1/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1+3/4 כוס קמח
שקית+ כפית א. אפיה
3 ביצים טרופות.

בבין מארי או במיקרו ממיסים את השוקולד.
מוסיפים את השמן וטורפים לתערובת אחידה
מוסיפים את הסוכר וטורפים שוב.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה וטורפים עד שהתערובת כמעט אחידה
מוסיפים את הביצים וטורפים בעדינות.
מעבירים למקפיא לשעה/שעתיים לקבלת מרקם של גלידה מוצקה.

מחממים תנור ל-180 טורבו
מכינים בשתי קערות קטנות כוס סוכר וכוס אבקת סוכר
קורצים כדור ומגלגלים בזריזות בסוכר ואז באבקה. משתדלים לעבוד מהר.
מניחים במרווחים של 1-2 ס"מ
אופים עד שהעוגיות יציבות בשוליים וכמעט יבשות באמצע.
 

אביגיל9876

משתמש מקצוען
@shira bira - תודה על המתכונים!
לגבי המתכון הפרווה - כמה זמן בערך אפיה? מה הכוונה שהעוגיות יציבות בשוליים? יציבות למגע? או במראה?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@shira bira - תודה על המתכונים!
לגבי המתכון הפרווה - כמה זמן בערך אפיה? מה הכוונה שהעוגיות יציבות בשוליים? יציבות למגע? או במראה?
10-15 דקות תלוי בתנור.
יציבות למראה ולמגע- תגעי בפעם הראשונה ותדעי מכאן והלאה איך נראים שוליים יציבים.
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
10-15 דקות תלוי בתנור.
יציבות למראה ולמגע- תגעי בפעם הראשונה ותדעי מכאן והלאה איך נראים שוליים יציבים.
שירוש יש תחליף לאמרטו ? אין לי ליקרים בבית.. לא הולך..
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כמה זמן? שלא ישרף שם במיקרו...
אין זמן מוגדר.
ממיסים 10 שניות, מוציאים ומערבבים ואם צריך מחזירים לעוד 10 שניות.
ברגע שרוב השוקולד מומס לא מחזירים לחימום אלא מערבבים עד שיימס לחלוטין.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה