חלבי מחפשת מתכון מסוים לשמרים גבינה, התפרסם כאן ולא מוצאת...

עט נובע 2

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה היה מתכון שיועד ל 4 פסים
עם ביצים שלמות, בלי להפריד
ההוראה הייתה להקפיא מילוי בתבנית בינונית ואח"כ לחתוך
למרוח ביצה לפני האפייה (או ביצה עם מים)
עם פירורים מעל
והיה גם הסבר איך 'לקלוע' אותה עם רצועות משני הצדדים.

מי שמזהה - יעזור לי מאוד!!

חיפשתי המון..
 

shaini

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה היה מתכון שיועד ל 4 פסים
עם ביצים שלמות, בלי להפריד
ההוראה הייתה להקפיא מילוי בתבנית בינונית ואח"כ לחתוך
למרוח ביצה לפני האפייה (או ביצה עם מים)
עם פירורים מעל
והיה גם הסבר איך 'לקלוע' אותה עם רצועות משני הצדדים.

מי שמזהה - יעזור לי מאוד!!

חיפשתי המון..
זה מתכון מעולה, אבל אין פה הסבר על הרצועות, תבדקי
 

עט נובע 2

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני חושבת שזה לא זה
אבל תודה ממש!
 

sl disign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה היה מתכון שיועד ל 4 פסים
עם ביצים שלמות, בלי להפריד
ההוראה הייתה להקפיא מילוי בתבנית בינונית ואח"כ לחתוך
למרוח ביצה לפני האפייה (או ביצה עם מים)
עם פירורים מעל
והיה גם הסבר איך 'לקלוע' אותה עם רצועות משני הצדדים.

מי שמזהה - יעזור לי מאוד!!

חיפשתי המון..
אין הסבר על הרצועות אבל יש פירורים...
 

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יש פה מתכון מצוין:
אין לי מושג אם זה מה שאת מחפשת, אבל הוא יוצא מעולה.
 

עט נובע 2

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בינתיים לא נמצאה האבידה
אבל תודה רבה על האכפתיות!
 

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מתכון מושלם!!!!
מתכון של שמרים גבינה מרווה לצמא.jpg
 

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
קליעה יפה ראיתי כאן:
[שוב זה קישור חיצוני, ולא פורגיסטי.]
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
זה היה מתכון שיועד ל 4 פסים
עם ביצים שלמות, בלי להפריד
ההוראה הייתה להקפיא מילוי בתבנית בינונית ואח"כ לחתוך
למרוח ביצה לפני האפייה (או ביצה עם מים)
עם פירורים מעל
והיה גם הסבר איך 'לקלוע' אותה עם רצועות משני הצדדים.

מי שמזהה - יעזור לי מאוד!!

חיפשתי המון..
כנראה של גב' @ה. בקר
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כנראה של גב' @ה. בקר
זה לא זה כי בשלי לא מקפיאים את המילוי
 

אחות יהודייה

משתמש פעיל
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
פעם העתקתי מפה בפורום- פה מקפיאים את המילוי, אולי זאת האבדה.....
לבצק-
אני משתמשת בקמח מלא 80% אפשר כמובן קמח לבן

קילו קמח מלא 80%
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
1/2 כף מלח
2 כוסות חלב
2 ביצים
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
מלית:
500 גר' גבינה
1 שמנת חמוצה
1 חב' חמאה מרוככת
1.5 כוס סוכר
3 סוכר וניל
3 כפות גדושות קמח
2 ביצים

להברשה-
ביצה טרופה עם מעט חלב

לסירופ סוכר-
1 כוס סוכר
1 כוס מים

מתחילים בהכנת הבצק.
שמים מלח בקערה ומעליו את יתר הרכיבים. לשים במיקסר במשך כ-6 דקות עד לקבלת בצק רך, נעים ולא דביק.
מניחים בקערה משומנת, מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לשישה חלקים שווים.
למלית-
מוציאים את החמאה כשעה – שעתיים לפני הכנת העוגה, שתהיה רכה,
פעולה זו תקל עלינו את מלאכת הערבוב של כל החומרים
מחלקים את התערובת ל4 תבניות אינגליש קייק, (התערובת צריכה להיות בגובה 1-1.5 ס"מ)
ומקפיאים לילה, עד להקפאה מוחלטת.
ממלאים את העוגות:
מרדדים חלק אחד מהבצק למלבן באורך של מעט יותר מתבנית אינגליש עם שוליים נמוכות וברוחב פי שלוש מרוחב תבנית כזו.

מורחים תלולית מהמלית לאורך השליש המרכזי של מלבן הבצק. מורחים בנדיבות שכבה בגובה של כ 1.5 ס"מ.

מקפלים את שולי הבצק שבקצוות הצרים [בראשי המלית] על המלית. חותכים חתכים בבצק מהחלק החיצוני עד למפגש עם המלית ב-2 צדדי המלית.
מתחילים לקפל רצועות זה על זה פעם מימין ופעם משמאל.
מעבירים בעדינות לתבנית אינגליש בעלת שוליים נמוכות.

מכינים כך את חמשת הפסים הנוספים.

משהים להתפחה כחצי שעה.

מברישים בביצה מהולה במעט חלב ואופים ב 180 מעלות כ 35 דקות להשחמה נאה.

לקראת סוף האפיה מכינים סירופ סוכר:
מבשלים בסיר סוכר ומים עד להמסה מלאה של הסוכר.

כשהפסים יוצאים מהתנור, מורחים עליהם מיד מסירופ הסוכר.
ממתינים כמה דקות וזורים אבקת סוכר
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה