חישוקים
מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
בלי קמח,
בלי גבינה.
חשבתי על המתכון הזה, שהובא פה פעם.
השאלה איך הופכים אותה לפרווה בלי לפגוע בטעם.
עם 2 שכבות ריצ' אני חוששת שתצא עוגה בטעם מרגרינה...
עוגת מוס קלה ומרשימה
עוגת מוס שוקולד וניל בציפוי שוקולד קליק
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/create-content\/gallery"}[/IMG2]
חומרים:
לשכבה התחתונה:
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה והשוקולד בכלי באן מארי עד שנוצר גנאש חלק
מוסיפים את פצפוצי האורז ומשטחים בתבנית. מעבירים למקפיא
מקציפים בקערת מיקסר את כל החומרים של קרם הוניל עד לקצפת יציבה.
משטחים בתבנית ומקפיאים, בינתיים מכינים באותה הדרך את קצפת השוקולד, משטחים מעל קרם הוניל ומקפיאים כשעה
מסדרים את הקליקים בצורה יפה על כל פני העוגה ומחזירים למקפיא לכמינימום 5 שעות לפני הגשה
מומלץ לאכול כמו עוגת גלידה ישר מהמקפיא
נ.ב. העוגה בתמונה היא לא שלי (אני עשיתי עם קליק חום לבן)
התמונה היא מהאתר שבו העבירו לי את המתכון
בלי גבינה.
חשבתי על המתכון הזה, שהובא פה פעם.
השאלה איך הופכים אותה לפרווה בלי לפגוע בטעם.
עם 2 שכבות ריצ' אני חוששת שתצא עוגה בטעם מרגרינה...
עוגת מוס קלה ומרשימה
עוגת מוס שוקולד וניל בציפוי שוקולד קליק
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/create-content\/gallery"}[/IMG2]
חומרים:
לשכבה התחתונה:
- ·100גרם שוקולד מריר
- · 50 גרם חמאה
- · כוס וחצי פצפוצי אורז
- · 250 מל שמנת מתוקה
- · פודינג וניל
- · 1 סוכר וניל
- · 1 כוס חלב
- · 2 כפות סוכר
- ·250 מל שמנת מתוקה
- · אבקת פודינג שוקולד
- · 1 סוכר וניל
- · 2 כפות סוכר
- · 1 כוס חלב
- לקישוט:
- ·3 חבילות קליק מהדורה צבעונית/רגילה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה והשוקולד בכלי באן מארי עד שנוצר גנאש חלק
מוסיפים את פצפוצי האורז ומשטחים בתבנית. מעבירים למקפיא
מקציפים בקערת מיקסר את כל החומרים של קרם הוניל עד לקצפת יציבה.
משטחים בתבנית ומקפיאים, בינתיים מכינים באותה הדרך את קצפת השוקולד, משטחים מעל קרם הוניל ומקפיאים כשעה
מסדרים את הקליקים בצורה יפה על כל פני העוגה ומחזירים למקפיא לכמינימום 5 שעות לפני הגשה
מומלץ לאכול כמו עוגת גלידה ישר מהמקפיא
נ.ב. העוגה בתמונה היא לא שלי (אני עשיתי עם קליק חום לבן)
התמונה היא מהאתר שבו העבירו לי את המתכון