העניין בסלמון זה שהוא בעצמו דג מאד טעים ולא צריך להעמיס עליו עוד טעמים, זה רק גורע.
אני מעסה את הדג בשמן זית, פלפל שחור גרוס, מלח גס, וקצת שום כתוש.
20 דקות בתנור.
זהו. יוצא עסיסי וטעים.
אבל מה שחשוב באמת זה לקנות סלמון מאיכות טובה. זה באמת עושה את ההבדל.
הכי טוב (ויקר) לקנות טרי.
אם קונים קפוא לראות שהוא כתום ויש עליו פסים לבנים ושהוא מנורווגיה (בשביל האומגה 3). ככל שהסלמון יותר יפה הוא גם יותר משובח.
אני מעסה את הדג בשמן זית, פלפל שחור גרוס, מלח גס, וקצת שום כתוש.
20 דקות בתנור.
זהו. יוצא עסיסי וטעים.
אבל מה שחשוב באמת זה לקנות סלמון מאיכות טובה. זה באמת עושה את ההבדל.
הכי טוב (ויקר) לקנות טרי.
אם קונים קפוא לראות שהוא כתום ויש עליו פסים לבנים ושהוא מנורווגיה (בשביל האומגה 3). ככל שהסלמון יותר יפה הוא גם יותר משובח.