יש לי את הספר, תודה! הבעיה שאין לי מטחנת בשר.., לכן ביקשתי מתכון..בכלל לא מסובך....
ניחוחת שבת וחג יש לך?
המתכון שם מצוין
הדבר היחיד שאני עושה שונה...
את הלוף אני מאדה ולא מבשלת במים
יותר עסיסי בעיני
אה ואם אין לך תספר אז... תעדכני ואסרוק לך
ניקוי:
קוצצים את העלים הארוכים, קוצצים את הבסיס, חותכים לאורך הלוף, ופותחים עלה עלה.
משרים במים עם סבון למשך כמה דקות, ואז שוטפים אחד אחד. זו ההתעסקות הקשה פה.
מתכון:
אני מבשלת תפו"א (תלוי בכמות של הלוף) נגיד אחד בינוני לכל 2-3 יחי' לוף.
כמו"כ מבשלת את הלוף במים עם מלח בישול די קצר, של 15 ד'.
מסננים את המים, ומרסקים ריסוק חזק, גם את הלוף וגם את התפו"א.
ניתן להוסיף בצל מטוגן לעיסה, לא חובה.
מעט תיבול, ביצים, קמח כדי שתהיה עיסה יציבה.
ומטגנים.
יוצא מעדן!
יש לי מג'ימיקס, ואני מרסקת בסכיןאיך את מרסקת? בבלנדר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: