מחפשת מתכון לסופלה מנצחח

ספר קריאה

משתמש פעיל
מוצלח מאד!!!!!!! כל המחמאות....
בקערה:
2 ביצים
2\1 כוס סוכר- לערבב
בסיר:
2\1 כוס שמן
100 גרם שוקולד
להכין בסיר את השוקולד ולקרר מעט,
לשפוך את השוקולד לתוך הקערת ביצים, להוסיף חצי כוס קמח ולערבב הכל
לאפות על 180 9-12 דקות(תלוי בתנור, אני אופה 10 וחצי בדיוק)
 

xyzw

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הכי מוצלח שטעמתי:

מתאים ל - 12 עד 15 יחי'

4 חלבונים
4 חלמונים
2/3 כוס קמח
2 חבי' אבקת סוכר

כל הנ"ל במיקסר (בהדרגה)
----------------------------------
2 חבי' שוקולד מריר
3/4 כוס שמן

להמס בסיר את הנ"ל,
-----------------------------------
לאחד את התערובות (במיקסר) ,
לשים במנג'טים ו"להחביא" בכל מנג'ט קובית שוקולד.
לאפות בחום של 180 מעלות כ - 15 עד 18 דקות.
 

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
מוצלח מאד!!!!!!! כל המחמאות....
בקערה:
2 ביצים
2\1 כוס סוכר- לערבב
בסיר:
2\1 כוס שמן
100 גרם שוקולד
להכין בסיר את השוקולד ולקרר מעט,
לשפוך את השוקולד לתוך הקערת ביצים, להוסיף חצי כוס קמח ולערבב הכל
לאפות על 180 9-12 דקות(תלוי בתנור, אני אופה 10 וחצי בדיוק)
כמה יוצא?
 

שוש10

משתמש פעיל
מתכון קצר ולענין...
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
200 גר' מרגרינה
200 גר' שוקולד
6 ביצים

ממיסה את השוקולד והמרגרינה במיקרוגל,
מוסיפה את שאר החומרים, מערבבת חזק חזק!!!

שמה בכוסות נייר לסופלה (ברח לי השם...)
8 דקות בתנור על חום בינוני!
יוצא מושלם!

אני שמה אותם לפני שבת על סיר מעל הפלטה בשביל שיהיה חם!
(אמרו לי שאפשר ישירות על הפלטה, אני מפחדת שישרף...)

בתאבון וההצלחה!
 

m a r g a l i t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!

החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.

אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.

להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
 

teacher

משתמש מקצוען
אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!

החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.

אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.

להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
ניסיתי עכשיו
יצא מהמם
נראה גם טעים!!
תודה רבה!!
שבת שלום!!
 

מלכה123

משתמש מקצוען
יותר בכיוון של עוגת שוקולד חמה, טעים בצורה יוצאת מן הכלל:

6 ביצים + 3 כוסות סוכר - להקציף ביחד כ5 דקות
להוסיף בהדרגה: 3 כוסות קמח, 1.5 חבילות אבקת אפיה, כוס אבקת קקאו, 1.5 כוסות שמן, 1.5 כוסות מים רותחים. להקציף עד שמתקבל תערובת אחידה.
לשפוך לתבניות מאפינס או סופלה ל2\3 מהגובה, ולאפות בתנור מחומם מראש על 180 מעלות במשך 10 דקות.
אחרי 10 דקות מכניסים לכל מאפינס קובית שוקולד וממשיכים לאפות עוד 5 דקות.
יאמי!!!
חשוב להקפיד על משך האפיה.
 

ד.י.

עימוד ספרים מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
מוצלח מאד!!!!!!! כל המחמאות....
בקערה:
2 ביצים
2\1 כוס סוכר- לערבב
בסיר:
2\1 כוס שמן
100 גרם שוקולד
להכין בסיר את השוקולד ולקרר מעט,
לשפוך את השוקולד לתוך הקערת ביצים, להוסיף חצי כוס קמח ולערבב הכל
לאפות על 180 9-12 דקות(תלוי בתנור, אני אופה 10 וחצי בדיוק)
כמה יוצא?
 

תודה לפרוג

משתמש פעיל
סופלה מושחת עם קרם בייגלה הכי קל בעולם והכי טעים!! הקינוח של החורף!!
12 יחידות של כוסות לא גדולים

להמיס במיקרוגל:
2 חבילות שוקולד
כוס שמן

להוציא ולהוסיף:
כוס א. סוכר
3/4 כוס קמח
4 ביצים
כף יין

לרסק שיהיה חלק

לשים בכל כוס מאפינס(לא מאד גדולה)
כפית של קרם בייגלה מלוח(לקנות בחנויות אפיה עם שברי בייגלה)
ולמזוג מהבלילה.
לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות לא יותר מ12 דקות. כל דקה מיותרת תהרוס!!

עשיתי את המתכון עשרות פעמים! יוצא נדיר!

1729683803467.png
 
אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!

החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.

אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.

להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
מסכימה גם אני מכינה את המתכון הזה יוצא ממש מוצלח,
כל אירוע שאפשר מכינה את זה ומתחסל
קוית שוקלד כמעט חובה לטעם,
וגם לבדוק 10 דק' מדויק שזה עדין קצת נוזלי
 

אולטרא סגול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הסופלה הכי טעים , זה ששמים בפנים קובית שוקולד לבן, מעל את השוקולד השחור.
9 דקות על השעון לתנור, ועל הפלטה לפני אכילה.
 

רק לחייך

משתמש חדש
מתכון לסופלה נדירר וקל :
מקציפה 3 חלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר .
ממיסה 250 גרם שוקולד מריר עם חצי כוס שמן כנמס מוסיפה את החלמונים.
שהשוקולד טיפה מתקרר מאחדת את הבלילות שופכת לכוסיות אם רוצים לשדרג ניתן להוסיף קוביית שוקולד בכל כוס מכניסים לתנור 180 מעלות לשע דקות.
מושלםםםם
 

יוצרת בינה

משתמש רשום
סתם טיפ-
א. אני שמה את הסופלה שלי בתנור 8 דקות על השעון!
לפעמים נשים מתבלבלות וחושבות שזה עוגת טורט- אז לא! סופלה טעים והולך, כך לפחות לפי המקור מעט נוזלי ולא במרקם של בראוניז..
ב. במקרה ממש בטעות עקב כך שלא היה לי בבית שוקולד חום השתמשתי רק למטבעות שמחביאים בפנים- בשוקולד לבן כך שיצא סופלה חום במילוי לבן -מתאים במיוחד לאוהבי הטעם הפיקנטי של מתוק מלוח- מזכרי אותו קצת ונותן לסופלה המתוק טאצ מעודן
בהצלחה ;)
 

ד.י.

עימוד ספרים מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!

החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.

אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.

להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
כמה יוצא ואיזה גודל המנג'ט לאפיה קטן/גדול?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה