פרווה מחפשת מתכון למילוי בלינצ'ס פרווה בטעם כבד

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עדיף עם אגוזים לניצול שאריות אחרי פסח


תודה
 

ציפורה ב.

משתמש מקצוען
בבקשה מתכון עם כמויות מדויקות:
קופסת שימורים של אפונת גינה
250 גר' אגוזי מלך טחונים
5 ביצים קשות
2 בצל מטוגן חזק

טוחנים הכל יחד . ומוסיפים: מלח+ פלפל שחור/לבן וממלאים

בהצלחה ובתאבוון
 

אם פי 17

משתמש מקצוען
אני עושה עם עדשים שחורים (אחרי השריה+בישול)
ביצה קשה
אגוזים והמון בצל מטוגן.

לטחון בבלנדר מוט.
טעם של כבד.

עשיתי זאת כמה פעמים למנת פתיחה לשבע ברכות
תמיד היו רק מחמאות וולא האמינו שזה לא כבד אמיתי.
 

הפתעון

משתמש פעיל
אני עושה עם עדשים שחורים (אחרי השריה+בישול)
ביצה קשה
אגוזים והמון בצל מטוגן.

לטחון בבלנדר מוט.
טעם של כבד.

עשיתי זאת כמה פעמים למנת פתיחה לשבע ברכות
תמיד היו רק מחמאות וולא האמינו שזה לא כבד אמיתי.
כמויות?
 

אם פי 17

משתמש מקצוען
אין:(
מכירה את אלו שעושים הכל לפי העין?!
אבל לפי מה שאני מנסה לשחזר בזכרוני זה בערך חצי חבילת עדשים שחורים.
1 ביצה קשה (וד"א, @מה הענינים , אני מקפיאה עם ביצה קשה, למה לא?!)
חצי כוס אגוזים טחונים
3 בצל מטוגן
אחרי שתטחני בבלנדר תראי את המרקם.
שכחתי לציין וזה חשוב להוסיך מלח, פלפל שחור
ואם זה מידי מרקם של טיט שימי יין לבן. (קצת, אין כמות...)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה