אשמח לכל המתכונים חוץ עוגיות טחינה שלא יגעו בזה אצלינועושה להם הרבה את השוגי של הני בקר, מכירות או רוצות שאצרך לכן?
עוגיות עבאדי עם שומשום ותבלינים
עוגיות טחינה
קורנפלקס עם חמוציות וגרעיני דלעת ומייפל
עוגיות טחינה
עוגיות שוקולד סדוקות רעידת אדמה
אלפחורס
איזה כוסות את משתמשת?עוגיות עבאדי מלוחות
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
כפית שטוחה מלח
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
לערבב היטב, לתת לבצק לנוח 10 דק'
להכין טבעות לטבול בשומשום ולתנור עד להזהבה
אפשר להוסיף לבצק עצמו כחצי כוס שומשום חוסך טבילה של כל עוגיה וכך הם לא נופלים...
אני מכפילה פי 4 ומכינה מקילו קמח
מוסיפה געל קילו גם כף גדושה תבלין לפיצה יותר פיקנטי
חד פעמי רגילות 180 מלאיזה כוסות את משתמשת?
את יודעת אם זה טוב בהקפאהחטיף קורנפלקס
בסיר לבשל:
רבע כוס שמן
חצי כוס סוכר
50 גר' מרגרינה
חצי כוס דבש (אפשר פחות)
חצי כוס מייפל
להמיס, לסגור ת'אש ולהוסיף:
7 כוסות קורנפלקס צהוב רגיל
2 כוסות גרעיני דלעת
2 כוסות שקדים מולבנים פרוסים
חמוציות
מערבבים היטב ומכניסים למנג'טים מס' 2 וכך לאפות בערך 10-15 דקות עד שטיפה מזהיב לא לחכות שיהיה כהה
או לאפות בתבנית ולשבור אחרי האפיה שברים שברים...
שוגי - חטיף פצפוצי אורז וקואקר - העני בקר
מכינים בתבנית תנור ופורסים 6 קווים לאורך ו 11 לאורך. מתקבלות 66 מנות בינוניות. כל מנה שווה 60 קלוריות.
3 כוסות קואקר
6 כוסות פצפוצי אורז מלא
1/4 כוס סוכר חום
1 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
2/3 כוסות שמן
1 כוס דבש
מערבבים את כל הרכיבים היבשים. מוסיפים שמן ודבש עד שנוצרת תערובת אחידה. מרפדים תבנית אפיה גדולה [תנור] בניר אפיה משטחים בה את התערובת. בעזרת ניר אפיה נוסף דוחסים את התערבות כמה שניתן. אופים 15-16 דקות ב 180 מעלות.
פורסים כשמתקרר. לפעמים בפריסה זה טיפהלה מתפורר אז מהדקים את קצוות הפרוסות תוך כדי פריסה בלחיצות.
ממיסים בסיר 50 גרם שוקולד לבן פרווה ו-1 כף שמן. מזלפים מעל לחטיפים. [הקלוריות כוללות גם את זה]
אפשר לטבול חלק תחתון בשוקולד במקום לקשקש אבל אז זה כבר יותר קלוריות.
נראה שבידמערבבים ביד או שבמיקסר?
ביד ועדיף לא בכף אלא ממש בעשר אצבעות שהדבש יתערבב טובמערבבים ביד או שבמיקסר?
אהבתי את הרעיוןאני שלחתי, בין השאר, קופסא ענקית עם גרנולה ביתית
(בשביל המפונק שלי, שלא אוכל כמעט כלום מחוץ לבית, זו תהיה ארוחת בוקר משביעה ובריאה לשבוע הקרוב)
איזה תוספות כדאי להכניס ?בראוניז- אפשר עם תוספות "מושחתות" שמתבגרים אוהבים
בשמחהאהבתי את הרעיון
אפשר מתכון?
זה המוציא?מקלות מדהימים
בצק:
1 קג קמח
כוס שמן
כפית גדושה מלח
3 כפות סוכר
2.5 כוסות מים רותחים
2 כפות חומץ
לערבב במיקסר, הבצק נוח מאד לרידוד וטיפול
לרדד עלים דקים דקים, אני עובדת על משטח לבצק, מפזרת צד אחד שומשום ועם ניר אפיה נוסף שאני שמה מעל אני מרדדת שהשומשום יכנס לתוך הבצק ולא יפול, הופכת את העלה כשהניר אפיה מעליו לצד שני, מפזרת תבלין לפיצה וקצת גבישי שום, חותכת על סכין/גלגלת של פיצה לרצועות ברוחב 1 סמ בערך, וגובה 15-20, מרימה ועושה סבוב באויר כמו ביסלי/בורג ומניחה בתבנית לאפיה
יוצא יפה פריך וטעים מסוכן!
(זה בצק ניטרלי מדהים ששימושי אצלי באינסוף דברים וממלאה בו מתוק מלוח ירקות כרוב מאודה וכו')
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: