דגים מחפשת מתכון לדג סלומון שלם מכובד ומעוצב.

  • פותח הנושא Tuch
  • פורסם בתאריך

Tuch

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה!!!
 

שקדי

משתמש מקצוען
חברה ספרה לי פעם שמערבבת חרדל דיז'ון, דבש ושמן זית, מורחת על הדג ואופה לא מדי הרבה זמן.

אין לי עוד הרבה פרטים.

להגשה תמיד יפה על חסה עם עגבניות שרי, נבטים וכו'
 

בנין עדי עד

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
עשיתי שנה שעברה ויצא מוצלח מאד!

המתכון:
כפית חרדל
שמן זית
שום- כדאי הרבה
פלפל , מלח
כוסברה ופטרוזיליה
קצת פלפל חריף
לזלף מעל דבש
פרוסות לימון מעל

את כל התיבול תעסי לתוך הדג שיספוג טוב את כל הטעמים
לאפות בגריל.

לעיצוב וקישוט-
לקחתי משטח קלקר קשיח גדול עטפתי אותו
שמתי חתיכות חסה גדולות ובצד פיזרתי קצת עגבניות וכדו'...

להעברת הדג למשטח- קרענו את הנייר אפיה מסביב והנחנו בזהירות,
תקענו מראש קיסמים על כל המשטח כדי שלא יזוז בנסיעה ואז הדג נכנס לתוכם בעצם... (כמובן את זה עושים ממש לפני היציאה כדי שהחסה לא תהפך לרטובה)

מצרפת לך תמונה מהדג שעיתי לפני שהנחנו על המשטח.

בהצלחה ופורים שמח!

1647162653302.png


1647162699948.png
 

קבצים מצורפים

  • IMG_2362.JPG
    IMG_2362.JPG
    6.1 MB · צפיות: 25
  • IMG_2363.JPG
    IMG_2363.JPG
    5.8 MB · צפיות: 32

שקדי

משתמש מקצוען
חברה ספרה לי פעם שמערבבת חרדל דיז'ון, דבש ושמן זית, מורחת על הדג ואופה לא מדי הרבה זמן.

אין לי עוד הרבה פרטים.

להגשה תמיד יפה על חסה עם עגבניות שרי, נבטים וכו'
וגם מלח ופלפל
 

Tuch

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עשיתי שנה שעברה ויצא מוצלח מאד!

המתכון:
כפית חרדל
שמן זית
שום- כדאי הרבה
פלפל , מלח
כוסברה ופטרוזיליה
קצת פלפל חריף
לזלף מעל דבש
פרוסות לימון מעל

את כל התיבול תעסי לתוך הדג שיספוג טוב את כל הטעמים
לאפות בגריל.

לעיצוב וקישוט-
לקחתי משטח קלקר קשיח גדול עטפתי אותו
שמתי חתיכות חסה גדולות ובצד פיזרתי קצת עגבניות וכדו'...

להעברת הדג למשטח- קרענו את הנייר אפיה מסביב והנחנו בזהירות,
תקענו מראש קיסמים על כל המשטח כדי שלא יזוז בנסיעה ואז הדג נכנס לתוכם בעצם... (כמובן את זה עושים ממש לפני היציאה כדי שהחסה לא תהפך לרטובה)

מצרפת לך תמונה מהדג שעיתי לפני שהנחנו על המשטח.

בהצלחה ופורים שמח!
תודה על הפירוט ועל התמונות!!!! נראה ממש טוב!!
עם מה קישטת למעלה- בצל ירוק ופרוסות לימון?
יש לך תמונה איך זה יצא לך בסוף מעוצב?
יודעת אם זה אמור ללכת גם עם פילה גדול?
תודה!!
 

GULY EICHEN

משתמש מקצוען
המתכון הכי מושלם שתמיד קוצר אינסוף מחמאות ובושות לספר איך מכינים כי זה פחות מחצי דקה,
תבלין גריל דג, מפזרים בנדיבות, שופכים צילי מתוק ומעל בצל קראנץ של פשקס, 25 ד בתנור, מושלםםםםםם. חשוב דוקא בצל של פשקס, האחרים לא מספיק מוצלחים, להשיג ברוב החנויות, זה שקית חומה עם תמונות של המבורגר.
 

GULY EICHEN

משתמש מקצוען
מה זה המוצר הזה? איפה קנית.
צרפתי תמונה, נמכר באושר עד, שערי רווחה ורוב הסופרים השכונתיים. חשוב לדעת שהטעם של הצילי מאד עדין, למרות ששופכים בשפע, וגם מי שלא אוהב את הרוטב, כמוני, אוהב מאד את הדג. זה נבלע והדג נותן טעם חדש ומאד מוצלח.
 

קבצים מצורפים

  • Screenshot_20220314-224356_Chrome.jpg
    Screenshot_20220314-224356_Chrome.jpg
    KB 538.3 · צפיות: 33

יגאל הארוך

משתמש מקצוען
צרפתי תמונה, נמכר באושר עד, שערי רווחה ורוב הסופרים השכונתיים. חשוב לדעת שהטעם של הצילי מאד עדין, למרות ששופכים בשפע, וגם מי שלא אוהב את הרוטב, כמוני, אוהב מאד את הדג. זה נבלע והדג נותן טעם חדש ומאד מוצלח.
תודה
מה הכשרות של המוצר הזה?
 

בנין עדי עד

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
עם מה קישטת למעלה- בצל ירוק ופרוסות לימון?
יש לך תמונה איך זה יצא לך בסוף מעוצב?
יודעת אם זה אמור ללכת גם עם פילה גדול?
זה לא בצל ירוק... זה הפלפל החריף חתוך לחתיכות קטנות... שמים אותו מעל ולא בפנים.
לצערי אין לי תמונה איך זה יצא בסוף..

אני חושבת שזה יכול להתאים גם לפילה, רק הוא יותר דק אז צריך להיזהר שלא יתפרק.
 

RVR

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני מכינה כל שנה להורים משני הצדדים דג סלומון גדול בטעם מעושן לסעודה ומניחה על ירקות חיים

לדג:
פילה דג סלומון
מלח, פלפל שחור
5-6 שיני שום
שמן
הוראות:
יום לפני הסעודה (השנה בשלישי בערב) (או ברביעי בערב לירושלים)
פילה דג גדול, מניחה בתוך שקית גדולה , מתבלת בפלפל שחור, שמן , מלח ו- 5-6 שיני שום פרוסות
בצד ההפוך של העור לשפוך שמן ולסגור בניילון אטום
לפני הסעודה - לאפות כ-40 דק' בחם של 200 מעלות (הצד של העור לכיוון למעלה)
נועצת מזלג באמצע ויוצא רך

בצלחת אובלית גדולה מניחה באמצע חסה ומסביב ירקות חיים, גמבה, גזר, קולורבי, מלפפון, עגבניות שרי, צנוניות, נבטים, פטריות טריות ועוד כיד הדמיון
והופכת את הדג עם הנייר אפיה על החסה באמצע

אפשר להוסיף רטבים לפי הטעם האישי

אין לי תמונה של הדג, מתחסל בשניות....

בתאבון!
 

ייצ'ק

משתמש מקצוען
שנה שעברה הבאנו להורים סלמון שלם
היה מאד טעים...
שמנו פטרוזיליה בזיליקום וכוסברה וגריל דג,
חצי כוס שמן,
שפכנו על הדג...
כמובן גם מלח לפזר,
ופרוסות של שום..
להכניס לתנור 180 מעלות,
יוצא פצצה!!!
להעביר לתבנית אובלית ענקית
לשים חסה
ואז את הדג
ולעצב ירקות מסביב הדג...
בתאבון
 

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סלמון מעושן

להמליח וללמן את הדג איזה שעה מבפנים ובחוץ

לשטוף טוב

לשים על רשת בתנור
ולרפד את התנור בתבנית ח"פ
להפעיל את התנור על 100 מעלות
ולשים כדורי ניר בוערים על התבנית (מתחת לרשת)
לסגור את התנור כדי שיגמר החמצן והאש תכבה
וכל התנור מתמלא עשן
לחזור על הפעולה כעבור כחצי שעה וכמה פעמים עד שהדג אפוי
יוצא מעושן אמיתי
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה