מעניין מה שם ההחלקהנכון. אבל אני הבנתי ממנה, שגם אחרי שהשיער צומח שוב, הוא כבר לא חוזר למה שהיה קודם..
משהו בסגנון--
מעניין מה שם ההחלקהנכון. אבל אני הבנתי ממנה, שגם אחרי שהשיער צומח שוב, הוא כבר לא חוזר למה שהיה קודם..
משהו בסגנון--
כנראה החלקה אורגנית אני מכירה משהי שעשתה לפני חצי שנה והיה לה שיער ממש תלתלים ...מעניין מה שם ההחלקה
@דותוש' אני הרבה זמן מנסה לשמוע ממישהי שעשתה את זה, איך עושים ואיך זה יוצא ואיפה קונים וכו' וכו'יש היום חומר שנקרא פארדה והמון עושות איתו לבד כמובן שצריך הדרכה קצרה ממשהי שכבר עשתה וגם זה מצריך המון סבלנות זה דבר שלוקח לעשות אותו בין 3-6שעות אבל התוצאה יפיפיה אני כמובן מדברת מנסיון וכן מחקר שעשיתי בענין .
את יודעת אולי איזה סוג החלקה הם עושות?יש את חיה & רייצ'ל בירושלים ברחוב בצלאל-ממש אלופות!!!! תוצאה 10 אף אחד לא האמין לי שזה החלקה
ושמעתי שהרבה מרוצות!
0527052932
את יודעת אולי איזה סוג החלקה הם עושות?
בכל מקום יגידו לך שזה לפי השיער שלך.וגם מה בערך המחיר? תודה רבה
כמעט לכל אחת שעושה החלקה יש קשקשים . ניסיתי את השמפו של נטורל להחלקה ומטפל בקשקשים ונראה לי יש עוד תכשירים במהדורה זו ... ממש עזר לי .רציתי לשאול,
עשיתי החלקה אורגנית לפני כחודש בערך, ויש לי מאז הרבה קשקשים ונשירה (לא עשיתי אצל אף אחת שרושמה למעלה)
אתן יודעות אם זה אמור לקרוא, או שזה משהו שלא בסדר ויש צורך בבדיק רפואית?
יש לזה פיתרון?
אני ממש מרגישה עם זה לחץ.... אשמח מאד לשמוע ממכם מניסיון בלבד, מה לעשות. הקשקשים מפריע אבל פחות נורא מהנשירה...
תודה רבה
תודה,
וניתקלת גם בנשירה?
זה לא קשקשים. לפעמים יש כאלה שיש להם שיער דק או קרקפת רגישה יותר והחומר נדבק לקרקפת והוא נראה כמו קשקשים-פרורים לבנים כאלה.רציתי לשאול,
עשיתי החלקה אורגנית לפני כחודש בערך, ויש לי מאז הרבה קשקשים ונשירה (לא עשיתי אצל אף אחת שרושמה למעלה)
אתן יודעות אם זה אמור לקרוא, או שזה משהו שלא בסדר ויש צורך בבדיק רפואית?
יש לזה פיתרון?
אני ממש מרגישה עם זה לחץ.... אשמח מאד לשמוע ממכם מניסיון בלבד, מה לעשות. הקשקשים מפריע אבל פחות נורא מהנשירה...
תודה רבה
זה לא קשקשים. לפעמים יש כאלה שיש להם שיער דק או קרקפת רגישה יותר והחומר נדבק לקרקפת והוא נראה כמו קשקשים-פרורים לבנים כאלה.
גם לי זה קרה ופשוט עשיתי מסרק סמיך כמה פעמים וזה נגמר.
לגביי הנשירה-זה נראה לי קורה להרבה אחרי החלקה. השיער מקבל טבע שונה. זה כמו שקודם המתולתלות לא חוו שיער שומני ואז כשהוא חלק הוא מאד מהר נהייה שומני.
מכירה.קופצת -
מישהי מכירה את סימה חדד מירושלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: