יש בק"ס את רבקה חוברה שהיא נחשבת לאלופה אבל המחירים שלה לא סבירים בעליל...
יש משהי בירושלים/בית שמש/ביתר???
חושבת שלא לענין לרשום כך בפורום...יש בק"ס את רבקה חוברה שהיא נחשבת לאלופה אבל המחירים שלה לא סבירים בעליל...
מהמם יש הרבה שעושות אצלה היא באמת מאוד מאוד מקצועית!דוקא לאחרונה עשיתי סבב בירורים על החלקות שיער בק"ס ורבקה חוברה לקחה מחיר ממש סביר.
זו דעתי.למה לא סביר לכתוב ככה בפורום זה לא גנאי זה משהו שהיא מודעת אליו ואם משהי לוקחת יקר מאוד אין שום בעיה לכתוב את זה
יש פה אשכולות שלמים שצורחים על הפאניות /יצרניות שעושקות את הציבור ולא ראיתי שהפריע למשהו הענין...
לא מומלץ לעשות כזה דבר לבד. צריך מישהי מקצועית, זה לא צחוק.למה אתן לא עושות לבד??
אני גם שמעתי עליה, וראיתי תמונות... נראה טוב!קופצת -
מישהי מכירה את סימה חדד מירושלים?
איך יתכן החלקה לכל החיים? הרי השיער גדל וצריך תמיד לעשות שורשים שוב...אני גם שמעתי עליה, וראיתי תמונות... נראה טוב!
אני גם מבררת עליה, הייתי שמחה לשמוע אם יש למשהו המלצות.
אגב קחי בחשבון שההחלקה שהיא עושה היא לכל החיים, ולא לתקופות של חצי שנה, כפי שמרבית הספריות עושות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: