ממליצה ללכת על המקור ההונגרי - של אטריות רחבות - הטעם הרבה יותר מעודן ומשתלב עם הכרוב!נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1139518:כן. בשמחה.
הגירסא הפשוטה:
קוצצים ראש כרוב ומאדים עם מעט שמן.
מערבבים מדי פעם למניעת חריכה, עד שמשחים יפה.
(אם את משתמשת בכרוב קצוץ מוכן תצטרכי יותר שמן מכיון שהוא מאד יבש)
מתבלים במלח ופלפל שחור.
מבשלים חב' פסטה לפי ההוראות. (במקור (ההונגרי) זה הולך עם אטריות מרובעות אבל כל פסטה תצלח לכך)
מסננים מנוזלים ומערבבים עם הכרוב.
הגירסא המושקעת:
קוצצים בצל ומאדים ואז מוסיפים את הכרוב הקצוץ.
אפשר להוסיף גם גזר מגורד ואז המנה יותר צבעונית.
ההמשך כנ"ל.
בהצלחה
חני