מחפשת מישהו שיתקין לי בשליטה מרחוק

שאפו

משתמש רשום
תוכנה טובה לחסימת גלישה, לגלישה באתרים מוגדרים מראש בלבד, כבר ניסיתי התקנה של K9 ויצירת רשימה לבנה ומה שקורה שקבצים בגימייל לא מוצגים ותוכנות חיצוניות לצאט גם כן לא פועלות, מי שמתמצא ויש לו תוכנה טובה למטרה הזו ומעונין להתקין לי בשליטה מרחוק בתשלום, ישמח אם יפנה אלי, תודה!

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
צריך לדעת איך לעשות זאת.
לגבי המייל, הכי פשוט זה להתקין תוכנה חיצונית של מייל, כי המייל של ג'ימייל הוא באותו ip של יוטיוב וכו'.

שאפו

משתמש רשום
נכתב ע"י פרסומון;1341464:
צריך לדעת איך לעשות זאת.
לגבי המייל, הכי פשוט זה להתקין תוכנה חיצונית של מייל, כי המייל של ג'ימייל הוא באותו ip של יוטיוב וכו'.

אתה יודע?

נכתב ע"י פרסומון;1341464:

גוגלטוק נתקל בבעיות עם זה וגימייל נוטפייר לא כ"כ נוח לי, יש עוד אופציות?

שאפו

משתמש רשום
תודה רבה לכל העוזרים והמנסים לעזור!
קיבלתי את מה שרציתי, במהירות ובאדיבות רבה עד לפרט האחרון ע"י מי שאמר, מומלץ בחום!!!

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
סורי על ההקפצה,
מחפש גם דבר כזה, תוכנת סינון טובה עם סיסמא
יש למישהו פתרון בשבילי?

Studio Grafix

עיצוב גרפי ומיתוג עסקי למוסדות ועסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
סליחה על הבורות.. אבל יש מצב כזה שאני אהיה בלי סינון וע"י תוכנה חינמית יהיה לי סינון? אשמח לשמוע על זה!

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י וו;1988187:
סליחה על הבורות.. אבל יש מצב כזה שאני אהיה בלי סינון וע"י תוכנה חינמית יהיה לי סינון? אשמח לשמוע על זה!
אם אתה גולש ברשימה של אתרים ספציפיים אז שייך להגדיר רשימה לבנה וכל השאר יהיה חסום.

Studio Grafix

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
מצוין! אפשר לדעת איך?

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אין לי ניסיון עם תוכנה ספציפית אבל בגוגל מצאתי את זה:
http://www.surfingintime.com/
ויש את אחד ההכי מפורסמים, K9
http://www1.k9webprotection.com/
אתה מגדיר שמה שיחסום את כל הקטגוריות ורק עושה רשימת קטנה של אתרים ספציפיים שתמיד ייפתחו.

דרך אגב על תצפה באמת שמי שינסה חזק לא יצליח לעקוף את החסימות למיניהם.

שואף

משתמש פעיל
אני רוצה להוסיף שאת הK9 צריך לדעת טוב איך להתקין, יש כל מיני דרכים לא מסובכות לעקוף את זה, וצריך מישהו שבאמת יודע לסתום את החורים האלה.

מכל הלב

משתמש פעיל
נכתב ע"י וו;1988187:

כן.
ע"י התקנת התוכנה של נטפרי. וחיבור לנטפרי ע"י vpn.
תפנה לנטפרי שיתנו לך את זה.

Studio Grafix

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
תודה רבה לכל המסייעים!
לגבי נטפרי, בררתי אני אמורה לעשות ספק בזק ובנוסף ספק RL ב- 40 ש"ח והחסימה חינם מה שיוצא זה שזה כמעט כמו כל החברות (רק כאן אני משלמת על עוד ספק במקום חסימה). בכל אופן אני מתכננת כנראה לעבור לנטפרי אבל בכל מקרה רציתי לברר לגבי תוכנת חסימה חינמית. (ולא ח"ו אנטרנט פרוץ).

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם את עוברת לנטפרי אז יש תוכנה שלהם שחוסמת אפשרות גלישה בלי נטפרי.

עיצובN

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י וו;1990207:
תודה רבה לכל המסייעים!
בכל אופן אני מתכננת כנראה לעבור לנטפרי אבל בכל מקרה רציתי לברר לגבי תוכנת חסימה חינמית. (ולא ח"ו אנטרנט פרוץ).

לא מומלץ, שווה לשלם כסף, ולקבל משהו טוב ומהודר!

Studio Grafix

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
תודה רבה לכולם!!! אברר לגבי התוכנת חסימה של נטפרי. תזכו למצוות!

מלבב

משתמש צעיר
שימו לב: ה K9 לא כל כך מומלצת אם החסימה לא בדרגה גבוהה.

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י יוחילי;1989782:
אני רוצה להוסיף שאת הK9 צריך לדעת טוב איך להתקין, יש כל מיני דרכים לא מסובכות לעקוף את זה, וצריך מישהו שבאמת יודע לסתום את החורים האלה.
מעניין אותי איך סותמים את החורים הללו.
יש בלי סוף פריצות, ככה שלא נראה לי שניתן לסתום את החורים...

שואף

משתמש פעיל
יש ארגון בחו"ל שעוסק בזה ופיתחו שתי תוספים לK9, שאמורים להגן על בעיות, אני יודע שזה לא מאה אחוז.
תרשה לי לומר לך משל.
כל אחד מתקין דלת לבית שלו, למרות שיודע שמי שמאוד רוצה יוכל בכל זאת לפרוץ. רק אני עושה שיקול שאם יש גנב שרוצה לפרוץ הוא יעדיף לעבוד על הדלתות הפחות חזקות, לכן אני שם אצלי דלת כמה שיותר חזקה כדי שאוכל לקוות שהוא ידלג על הבית שלי.
אבל אם הוא מאוד ירצה הוא יפרוץ בכל מקרה.

יש לנו יצר הרע, אין בזה ספק. הכי טוב זה לסגור לו את הדלת הרמטית שהוא לא יוכל ליכנס בשום אופן. אבל מי שייצר דלתות הרמטיות עוד לא נולד (אולי כן אבל הוא כנראה עוד בחיתולים). לכן אנחנו שמים דלתות כמה שיותר חזקות. להגיד שהן מאה אחוז, אי אפשר, אבל אנחנו עושים מה שאפשר כדי שהגנב הקטן שלנו לא יפרוץ אותן.
וכל אחד מכיר את הגנב שלו ויודע כמה הוא ירצה להשקיע לפרוץ את הדלת שלו...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה