אשמח לדעת מה עשיתם בסוף, בעיקר עם התשישות עם טיפול ביולוגיאשמח לקבל מידע ממי שחווה,
כיצד ניתן לעזור ולהקל על תופעות לוואי המגיעים לאחר לקיחת תרופה ביולוגית
בעיקר על תופעת לוואי של נדודי שינה, תשישות קיצונית ובעיות בעיכול.
האם יש דרך לטפל בזה? כדורים? רפואה משלימה?
אשמח לכל מידע!
תודה רבה
שכחתי בכלל ששאלתי את זה פעם,אשמח לדעת מה עשיתם בסוף, בעיקר עם התשישות עם טיפול ביולוגי
יודעים, אם מרגישים את החולשה בטווח הימים שקרוב לטיפול, כנראה זה מהתרופה...איך יודעים שזה מהטיפול הביולוגי ולא מהמחלה עצמה?
לגוף לוקח חצי שנה להתרגל (ככה רופא אמר לי.)והחלפתי 5 סוגי תרופות ביולוגיות (לא בגלל תופעות לוואי) ולכל תרופה היו תופעות לואי שונות
לא החלפתי אחרי חצי שנה החלפתי אחרי שנתיים ויותר שהפסיק להשפיע אני כבר שנים רבות עם זהלגוף לוקח חצי שנה להתרגל (ככה רופא אמר לי.)
כך שאם אין תופעות לוואי מאוד חריפות לא מחליפים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: