הייתי אצלה, יש לה כל מיני תאוריות מאד מעניינות, צריך להתחבר. השיעורים מאד מעניינים. להגיד שזה במקום תומכת - ממש אבל ממש לא. התרגילים שהיא נותנת עוזרים אבל לא דומים לעבודה של תומכת. השאלה היא מה את מחפשת....אין כאן מישהי שהיתה אצלה ממש? לאחרונה?
ואיפה אני עכולה לקרוא על הגישה, ברשת לא מצאתי כלום.
מתחת לבית שלה, יש לה חדרון-סטודיו עם כיסאות, פופים, אווירה מאוד נחמדהאיפה הקורסים שלה נערכים?
תודה רבה!מתחת לבית שלה, יש לה חדרון-סטודיו עם כיסאות, פופים, אווירה מאוד נחמדה
טיפהלה צפוף,במיוחד בחודשים מתקדמים שבהם בעצם את הולכת לקורסים האלו
בני ברקתודה רבה!
באיזו עיר?
נשמע מושלם מידי.@מציאותית אני הייתי אצלה לשתי לידות
לראשונה הגעתי והיא הכינה אותי בצורה מושלמת,
חזרתי לשנייה בגלל חוויה טובה ממנה אבל היא לא חידשה לי הרבה מהראשונה לשנייה ,
מה שכן אני מדגישה: השיטה שלה שונה מכולן ואף יולדת לא אמרה לי שהיא התחילה לחיצות מהצירים הראשונים (סורי על הפירוט) אבל זה עיקר הגישה שלה ולכן נשים מגיעות לחדר לידה בעזרתה הרבה יותר מהר (!) מאשר כל אחת בעולם, ביחס לכאלו שמסתובבות כבר אחרי שהתחיל- הולכות ככה שבוע שלם בלי שינוי וסובלות לריק,
הגישה שלה מתייחדת בזה שאת מגיעה לשלבים העיקריים מהר, בלי לסבול סבל מיותר שנשים אוהבות לקרוא לו "חבלי לידה", לטעמי ממש אין צורך.
פידבק חמש כוכבים אחרי שתי לידות
בהצלחה
משתמע ממך שהמיילדות במעייני לא ככ סבלניות .. ?הקורסים מאד חוויתיים ומהנים
צחוקים של החיים
בפועל - לא מאד פרקטיים
בזמני היא לא לימדה נשימות, ודילגה על עוד כמה דברים הכרחיים
לדעתי זה טוב כתוספת לקורס מקצועי אחר
וזה לא קשור לתומכת לידה
מי שרוצה תחליף לתומכת לידה - שתלך ללדת בלניאדו
שם האחיות והמיילדות מסורות וסבלניות במיוחד
ואפשר להסתדר ללא תומכת
אם התכנית ללדת במעייני וכדו' - לא לוותר על תומכת
כי כל אחות תאמר לך שיש בזה סיכון מסויםנשמע מושלם מידי.
אם יש לה איזה קסם מסתורי למה לא כל מעבירות הקורסים לומדות אצלה ומעבירות את הידע לנשות ישראל שסובלות לחינם?!
זה לא שהן בעצמן לא סבלניות, כן?משתמע ממך שהמיילדות במעייני לא ככ סבלניות .. ?
את מאמינה?אם יש לה איזה קסם מסתורי למה לא כל מעבירות הקורסים לומדות אצלה ומעבירות את הידע לנשות ישראל שסובלות לחינם?!
החוויות שלי הן בלעה"ר .. אבל כן זכור לי שהמיילדת יצאה לכמה דק', או שסיפרו לי ש"מאוד הגיוני שתיהיה מיילדת אחת על שני חדרים" ..זה לא שהן בעצמן לא סבלניות, כן?
יש הרבה מיילדות ממעייני שעברו ללניאדו
חלק מהן סיפרו לי שבמעייני יש מחסור בכוח אדם,
ולכן הסביבה שם מאד לחוצה למיילדות
כי הן לא משתלטות על כל העבודה
בלניאדו משקיעים המון צוות וכוח אדם בחדרי הלידה
משהו שאין באף מקום אחר
ולכן הן הרבה יותר פנויות ורגועות לתת את המקסימום לכל יולדת
חדרי לידה מושלמיםבכל אופן איך לניאדו מבחינת ההמשך טיפול- חדרים, אוכל, שעות ביקור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: