המסלולים: מזכירות ומזכירות רפואית, אדריכלות, הנדסת תוכנה, גרפיקה ומולטמדיה, גרפיקה ואיור ספרים, בימוי והפקה, חשבונאות, ואולי עוד.
המסלולים: מזכירות ומזכירות רפואית, אדריכלות, הנדסת תוכנה, גרפיקה ומולטמדיה, גרפיקה ואיור ספרים, בימוי והפקה, חשבונאות, ואולי עוד.
תלכי לראות.אז מה את אומרת bbr, לסיכום? לשלוח לשם או לא?
שלום אשמח לדעת על סמינר אפיק אם תוכלי לומר לי מה הסגנון שם? ומה המספר טלפון שלהם כי הם לא עונים במספר אחדהסמינר הוא חרדי לגמרי, אשכנזי...
לספרדיות קשה להתקבל אליו,
המיוחד בו שלימודים הם רק שנה אחת!! למעט 2 מסלולים...
הם שולחים חוברת מפורטת למי שמבקש,
תתקשרי אליהם...
הסגנון הוא ראש בריא מה שנקרא...
אם יש לך שאלות ספציפיות תשאלי...
ואווו אבל יש שמה פנימיה או שאני צריכה להשיג דירה? והוא ספרדי או אשכנזי?תודההההיי
אני למדתי שם
מקום מושלםםם
באמת
הצוות הרמה הרוחנית הרמה הלימודית המקצועיות
שיעורי בית יהודי ברמה גבוהה
חשוב להם מאד ההוואי החברתי
שזה מושלםם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: