דרוש מידע מחפשת מידע על הלוואת בלון לצורך קניית דירה -יש המלצות?

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לצורך קניית דירה אני מבררת על הלוואה הנקראת הלוואת בלון ...
יש כאן מישהו שמבין בזה? האם אני צריכה יועץ משכנתאות לצורך זה? אשמח למי שיש מידע בעניין.
תודה

מאוישת

משתמש פעיל
הלוואת בלון היא הלוואה שמוחזרת כולה בסוף תקופת ההלוואה ולא בתשלומים חודשיים. כמובן שבפרעונה יגבו גם העמלות שבגין ההלוואה.
מתאימה למי שיודע שבתאריך מסויים יקבל את מלוא הכסף מגורם כלשהו -משכנתא בבנק או תשלום חוב ממשהו וכו'
כמובן שתמיד כדאי להיועץ ביועץ שמבין.
שיהיה בהצלחה רבה

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הלוואת בלון היא הלוואה שמוחזרת כולה בסוף תקופת ההלוואה ולא בתשלומים חודשיים. כמובן שבפרעונה יגבו גם העמלות שבגין ההלוואה.
מתאימה למי שיודע שבתאריך מסויים יקבל את מלוא הכסף מגורם כלשהו -משכנתא בבנק או תשלום חוב ממשהו וכו'
כמובן שתמיד כדאי להיועץ ביועץ שמבין.
שיהיה בהצלחה רבה
תודה על התגובה, מהי ההלוואה ומשמועתה אני יודעת- רציתי לקבל כאן המלצות ומסקנות ממי שלקח כזו הלוואה.

משכנתאות

משתמש מקצוען
מאוד תלוי הסכום והפריסה ומה שווי הנכסים ביחד כדי ליצור מסלול זול
אשמח לסייע

קול מבשר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אני לקחתי כעת לבד, בכלל לא סיפור מורכב גם הרביות ממילא לא משמעותיות מכיון שמדובר בהלואה לשנתיים בלבד כך שלא מצדיק כלל לקחת יועץ אשמח לתת עזרה בפרטי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה