את ממליצה עליה היית אצלה בעבר יצא לך להתאפר ולעשות תסרוקת אצלה ואם כן היית מרוצהרחלי לוי תותחית גרה בבני ברק
0548452859
היא עושה רק תסרוקות ממליצה בחום היא סרקה אותי לחתונה ולא זז ....למרות שהיא יקרה לא הסכמתי אף אחת אחרת רק אותהאת ממליצה עליה היית אצלה בעבר יצא לך להתאפר ולעשות תסרוקת אצלה ואם כן היית מרוצה
הבנתי אני מחפשת שהיא גם מסרקת וגם מאפרת אבל תודה רבההיא עושה רק תסרוקות ממליצה בחום היא סרקה אותי לחתונה ולא זז ....למרות שהיא יקרה לא הסכמתי אף אחת אחרת רק אותה
שרי לוי 0548424138שלום אני מחפשת מסרקת ומאפרת לעיצוב שיער ואיפור מישהי ברמה גבוהה ובמחיר טוב ושמגיעה לבית הלקוחה כמובן בתשלום מחפשת מישהי שעושה תסרוקות עדכניות אני אשמח להמלצות ולטלפונים רק אצל נשים שאתם באמת מליצצות אליהם תודה ורבה ועדיפות למישהי מאזור בני ברק או אלעד
כמה שרי לוי לוקחת על איפור?
היא עושה רק איפור או גם תסרוקת אני מחפשת מישהי שעושה את שניהםיש את אוסנת לחובר
מאפרת ליגת על
ובמחירים שפויים
053-4380-781
אשמח לקבל את המספר שלה ואם את עם היא עושה גם תסרוקת וגם איפוריהודית הבר מהממת ממליצה !!!!!!
עמיד במיוחד נעימה מומלץץץץ
ב"ב
היא גם פאנית אז תשאלי אותה בעניין תסרוקותאשמח לקבל את המספר שלה ואם את עם היא עושה גם תסרוקת וגם איפור
את יודעת אם היא גם עושה תסרוקותיש את יעל בבני ברק מאפרת מהמם והמחירים סבירים
0548440534
רק איפור, היא מגיעה עד הבית של הלקוחהאת יודעת אם היא גם עושה תסרוקות
רק איפור, היא מגיעה עד הבית של הלקוחה
הבנתי אני צריכה שעןשה גם תסרוקת וגם איפוראבל תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: