יוכבד שטרן
משתמש רשום
מחפשת מאמרים על ילדים עם תסמונת דאון או כתבות תודה רבה
תודה מהמםהי אני מומחית בצילום ילדים מיוחדים יש לי כמה כתבות
יש לי חלק בפומבי וחלק חסוי אם תרצי השלח לך במיל
מצרפת כמה
תיסמותק פוטוגנית
אומרים עליהם שהם מיוחדים. מגדירים אותם 'מאתגרים' , אבל הן. שורת צלמות המיוחדות בוחרות למקד דווקא בהם את ה''פוקוס''. ארבע צלמות בלתי שגרתיות משתפות בחוויות מאחרי 'זום' העדשה עיתון קטיפה -חנוכה כתבה- פריידי לינדר @שרה שרם פוטוגרפי , @רבקי הס...www.prog.co.ilמאמרים ומדריכים בנושא צילום מתקדם - אנשים שואלים אותי למה החלטת לצלם ילדים שצריכים לרחם עליהם
אנשים שואלים אותי למה החלטת לצלם ילדים שצריכים לרחם עליהם כתבה הידברות https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hidabroot.org/article/1165964&ved=2ahUKEwiEv4HhzsX2AhWwzIUKHciIDwUQFnoECA4QAQ&usg=AOvVaw2_rI39BZwPqjKGHWAjGmoX מי שחסום לה צירפתי צילום מסך תהנו שרה צילומותקwww.prog.co.il
תודה רבהבבקשה,
כתבמ ממשפחה על ''שמחהל'ה''
מיוחד מאוד!!
לצורך עבודה בתוארמותר לשאול למה את צריכה מאמרים
הידע שלי עצום בנושא.
אשמח למה שיש הכל עוזר לידווקא מאמרים מקצועיים?
פוסטים של אמהות יעזרו?
וכן, האם יש לך גישה לפייסבוק?
תודהמאמר - תסמונת דאון - התפתחות קוגנטיבית
ועוד 16 מאמרים בנושא באתר עמותת ית"ד
שהקב"ה ייתן לכם כוחות וס"ד לגדל את האוצר שקבלתם.
משו שלח לי קראתי תודההיה בעלון של עזר מציון שיצא עכשיו כתבה מרגשת מאד על תאומים תסמונות
אולי יהיה כאן למישהו לעלות
כן תודה מה שיש אשמחצריכה עוד?
אשמח תודה רבה על העזרהיש לי מקבץ של ראיונות עם אימהות ועם מנהל אגודת מתנדבים. יעזור לך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: