תעדכני אם מצאת משהו, בבני ברק יש את חיה ברחוב אמרי חיים 052-7167628, לדעתי סביבות 400 שקל, אבל לא בטוח.ביתר עילית
מוכן גם מערים אחרות
העיקר שמלת כלה יפה ומושקעת.
לכל רעיון נשמח לשמוע בטלפון או במייל
f0548497372 שטורדל גימייל .
תודה.
תעדכני אם מצאת משהו, בבני ברק יש את חיה ברחוב אמרי חיים 052-7167628, לדעתי סביבות 400 שקל, אבל לא בטוח.ביתר עילית
מוכן גם מערים אחרות
העיקר שמלת כלה יפה ומושקעת.
לכל רעיון נשמח לשמוע בטלפון או במייל
f0548497372 שטורדל גימייל .
תודה.
420 ש"ח לשמלהתעדכני אם מצאת משהו, בבני ברק יש את חיה ברחוב אמרי חיים 052-7167628, לדעתי סביבות 400 שקל, אבל לא בטוח.
סליחה על ההקצה אבל מחפשת השנה גם שמלת כלה יפה אפשר פרטים על הנ"לתעדכני אם מצאת משהו, בבני ברק יש את חיה ברחוב אמרי חיים 052-7167628, לדעתי סביבות 400 שקל, אבל לא בטוח.
סליחה על ההקצה אבל מחפשת השנה גם שמלת כלה יפה אפשר פרטים על הנ"ל
תודה
אם זה עדיין רלוונטי אשמח לקנות מה המספר טלפון?השמלה מליוולו, מידה 5, יעזור אם אני ימדוד מקו כתפיים עד סוף השמלה?
אני בבני ברק
מה המידה שלה?סורי על הדיליי
זה הדגם שיש לי
מוכרת ב200 ש"ח
בני ברק
נמכרה כבר בשנה שעברהמה המידה שלה?
והאם כבר מכרת אותה?
אם לא אשמח ליצור איתך קשר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: