יש איזה סיכון בלקנות פה?
ממש לא, זאת חנות ענקית של מוצרי חשמל במנהטן,
דיברתי עם מישהו שאמר לי שיש גם מיסים בארה"ב שם בעצם אני קונה וזה לא מגולם במחירממש לא, זאת חנות ענקית של מוצרי חשמל במנהטן,
אני הזמנתי מהם עכשיו מצלמה לניו יורק והשגתי מישהו שיביא לי אותה לארץ,
השרות שלהם מדהים ומהיר
דרך הגב זה מחיר פצצה, בארץ מוכרים אותה באלף שקל יותר
הוא אמר של שמיסים זה בערך 10% מהקניה. זה הגיוני?גם אם את משלמת מיסים זה יוצא לך הרבה יותר זול,
המצלמה בעברית, (היא מגיעה במצב של אנגלית ויש להגדיר אותה לעברית)
השקע של המטען הוא כמו של ארה״ב - אבל יש אפשרות לקנות מתאם בארץ
מה עם אחריות? יש של קראט?גם אם את משלמת מיסים זה יוצא לך הרבה יותר זול,
המצלמה בעברית, (היא מגיעה במצב של אנגלית ויש להגדיר אותה לעברית)
השקע של המטען הוא כמו של ארה״ב - אבל יש אפשרות לקנות מתאם בארץ
אדרבה לפני הזילזול של המיץ תגיד רק באיזה חנות בארץ או בחו"ל יש חוץ מכדורי טייםחארטה שטויות במיץ
נו יש לך הגיע?????בעז"ה יום א' פרשת כי תצא (שבוע ויומיים) מגיע אליי מלאי חדש של מצלמות G7 MARK II/III (אולי גם SX740).
אין מה להתקשר אליי כל יום.
להתקשר אז לא מתחייב על תאריך אבל בעזרת השם יתברך.
כמו"כ יהיה עדכון מחירים, עדיין הכי זולים כתמיד.
תוכל לפרט את ההבדל בין מרק 2 למרק 3?בעז"ה יום א' פרשת כי תצא (שבוע ויומיים) מגיע אליי מלאי חדש של מצלמות G7 MARK II/III (אולי גם SX740).
שתחזיק מעמד זה תלוי בבעל המצלמה איך ששומרים ומתחזקיםאני מחפשת לקנות מצלמה איכותית לא מידי יקרה אבל שתחזיק מעמד
אשמח למידע מכל המוכרים פה...
@יקותיאל שוורץבעז"ה יום א' פרשת כי תצא (שבוע ויומיים) מגיע אליי מלאי חדש של מצלמות G7 MARK II/III (אולי גם SX740).
פה זה המקום היחיד שנשאר- (למיטב ידיעתי חיפשתי בהמון מקומות)@יקותיאל שוורץ
מתי יגיע עוד...................
בכזה מחיר עדיף לקנות מצלמה מקצועית....3445₪???פה זה המקום היחיד שנשאר- (למיטב ידיעתי חיפשתי בהמון מקומות)
מצלמה דיגיטלית Canon Powershot G7 X Mark II קנון - Canon - מצלמות קומפקטיות
מצלמה דיגיטלית Canon Powershot G7 X Mark II קנון - Canon - מצלמות קומפקטיותwww.studioland.co.il
תבררי מחירים של מצלמות ותחזרי אלי..בכזה מחיר עדיף לקנות מצלמה מקצועית....3445₪???
תבררי מחירים של מצלמות ותחזרי אלי..
זו מצלמה שכבר אין להשיג בשום מקום!! כבר לא מייצרים אותה והיא בהחלט באיכות של מצלמה מקצועית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: