יכולה להוסיף לאתר שלך בכיף.אלופה!
יכולה להוסיף לאתר שלך בכיף.אלופה!
המשלוח עוד 20...סט חמוד בגרושים
לא שיווקי ולא מנסיון
שמלות שרוול ארוך מפוספסים שמלות בנים לובשים תלבושות ילדים 2024 בגדים כותנה בגדי ילדים מזדמנים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
עד...?@פנינה ריימונד או כל מי שיכולה... יש לך עוד קישורים לסטים זולים?
גילאים?אני צריכה בן, בת ותינוקת גם לשבת וגם ליום חול
תודה.
לא יודעת... אבל באתר שלך ממה שנכנסתי היה יקר, פה שמת קישורים יותר זולים.עד...?
בן- מידה 8/9גילאים?
נכון, אני עצמי ממש לא הייתי קונה מהאתר שלי אבל יש לזה ביקוש לכן העליתי אותם [סטים עדכניים בסגנון אירופאי]לא יודעת... אבל באתר שלך ממה שנכנסתי היה יקר, פה שמת קישורים יותר זולים.
לי יש בנים -2 ו4 ובת 3-6 חודשיםעד...?
גילאים?
תודה על המאמץ אבל רוב הדברים היו עד מידה 5 חוץ ממשהו אחד שדוקא ניראה חמוד@עפיפית
זה בשבילך
ילדים חדשים תינוק בנות ארוך שרוול מתוק לרקום אחיות Rompers אביב סתיו ילדים תינוק בנות ילדי בגדי שמלה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאחיות באביב התאמת תלבושות romper פרח בגד גוף רקמה לילדינו בנות כותנה מוצקה דש שמלת נסיכה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comשמלות תינוק וינטג 'ילדת בגדים בנות פרחים שמלות בנות פרחים שמלות למסיבות ילדים להתלבש 0-6y - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2023 אביב תינוק בנות אחות בגדים פעוט תינוק Rompers נסיכת ילדי בנות ארוך שרוולים פרחוני מודפס שמלות בגדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאופנה תינוק בנות בגדים בנות בגדים להתלבש קיץ תחרה פסים חדש תינוק ילדה romper אחות התאמת שמלות נסיכה 0-6y - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.אחות בגדי סתיו אביב ילדים נסיכת שמלות בייבי בנות Rompers ארוך שרוול כותנה רקמת ילדי בגדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
רק עכשיו כשדפדפתי אחורה ראיתי שבאמת כתבת לי מידות, פספסתי...תודה על המאמץ אבל רוב הדברים היו עד מידה 5 חוץ ממשהו אחד שדוקא ניראה חמוד
עדיף רק בנות וסטים...גלאי 2-7
חיפשתי במיוחד בשבילך מידות 2-7Yתודה על המאמץ אבל רוב הדברים היו עד מידה 5 חוץ ממשהו אחד שדוקא ניראה חמוד
אל תשכחי לתייג אותי כשזה יקרה...ובאמת אני עובדת על פוסט חדש של סטים זולים בע"ה
בד"כ זה לא זול- תיכנסי לפוסט בחתימה העליתי שם המוןסגנון חסידי
אימאלה הלחצת חחחבהצלחה בניקיונות.....
הזמנתי את הסט הזהצפה בקובץ המצורף 1607001ילדים בסתיו תינוקות בנות שרוול ארוך אחיות להתלבש תינוק תינוק בנות פרח רקמה בגדים נסיכה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אופסהזמנתי את הסט הזה
הגיע במידות ענקיות ובד שקוף ממש...
אם במקרה מישהי רוצה לקנות לבנות 7 ושנה וחצי בערך,
ולהוסיף בטנה, אשמח למכור (שילמתי 50 ליחידה כולל משלוח)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: