או קישורהתמונה לא ברורה?
זה מה שיש לי..
זה מה שיש לי..או קישור
אלה הכי דומים שמצאתי לך:זה מה שיש לי..
בינתיים זה מה שמצאתי:
נורדי בר מנורת Creative אור יוקרה קפה קישוט אור מתקן אמריקאי רטרו פשוט שלושה ברזל אמנות מסעדת נברשת - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comCreative Linar כובע תליון מנורת אוכל מודרני מינימליסטי חדר שינה תליון אור תעשייתי נברשת אמנות דקור תליית מנורה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comרטרו תעשייתי שחור תליון מנורת גיאומטרי דוגמנות ברזל אהיל מסעדת תליית מנורת Creative מסדרון אור קבועה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמנורת ארוגה דקורטיבית דקורטיבית מנורת מנורת סלון סלון חדר שינה מסדרון מיטה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בזכותך מצאתי!!מנורת תליה דגם רני אלכסוני קטן - ברק תאורה
מנורת תליה מרהיבה לתליה במגוון חללים בפנים הבית, אי במטבח, פינת אוכל וחדרים אורך- 64 ס”מ רוחב- 36 ס”מ גובה מינימאלי- 20 ס”מwww.barak-lighting.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: