גם אם אני מקצר את זמן ההחזר?
נכון מאד!עדיף לך לשמור בצד ולסגור את כל המשתנה צמודה
תצטרך לקצר דרסטית מידייי!
תעשה מה שאמר לך @ראובן 23
גם אם אני מקצר את זמן ההחזר?
נכון מאד!עדיף לך לשמור בצד ולסגור את כל המשתנה צמודה
הריביות טובות, אבל ההצמדה גבוהה מידי - סביבות 58% מוצמד!הון ובית, אפשר התייעצות קצרה,
מצ"ב משכנתא (של גיסי),
כל המסלולים ל30 שנה הקבוע לא צמוד ל15 שנה. מה אומר?
צפה בקובץ המצורף 1280883
כן.עשו את זה מחוסר ידיעה והבנה!
מה לעשות? יש אפשרות למחזר ולהעביר מהצמוד לקל"צ.
כלומר הריבית יהיו יקרות?כן.
זה רק יהיה יקר..
אפשר ומקובל לתאם ציפיות מראש מה הוא מביא לך, ואם הוא לא הביא אז אתה לא משלם לו.אשמח לשמוע על יועץ שיש לו קשרים,
רק השאלה היא, אם הוא לא יצליח להשיג תנאים מי יודע מה, אז סתם שילמו לו?!
יועץ מקצועי ישר, לא יבצע מחזור בלי כדאיות מינימאלית.אשמח לשמוע על יועץ שיש לו קשרים,
רק השאלה היא, אם הוא לא יצליח להשיג תנאים מי יודע מה, אז סתם שילמו לו?!
איך הלקוח יודענלמה לצפות, ועוד בכזה מקרה?אפשר ומקובל לתאם ציפיות מראש מה הוא מביא לך, ואם הוא לא הביא אז אתה לא משלם לו.
@הון וביתיועץ מקצועי ישר, לא יבצע מחזור בלי כדאיות מינימאלית.
כאן בפורום ישנם כמה תותחים שאני מכיר
@E_Y
@ari1980
@מדד משכנתאות
ועוד
שיתייעץ פה עם המומחים, ולפי זה ידע למה אפשר לצפות.איך הלקוח יודענלמה לצפות, ועוד בכזה מקרה?
איך באמת? כלומר מה המקסימום שאפשר להשיג שאני אדע שהתהליך שווה בכלל?איך הלקוח יודענלמה לצפות, ועוד בכזה מקרה?
זה נורא תלוי מקרה.שיתייעץ פה עם המומחים, ולפי זה ידע למה אפשר לצפות.
אני מאמין שהמומחים פה נתקלו במקרים כעין זה וידעו לכוון אותו בעזרתם האדיבה.
תקחו יועץ אמין, ותבקשו ממנו שיעשה בדיקה - ובמידה שיש כדאיות, שיסביר לכם את הנתונים, ותסמכו עליו.איך באמת? כלומר מה המקסימום שאפשר להשיג שאני אדע שהתהליך שווה בכלל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: