מחפשת טכנאי!

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מחפשת טכנאי שיתקין לי תכנות אדובי.
אך חוץ מהתכנות יש בעיה לי בעיה נוראית במחשב שיש צורך לתקנה כנראה לפני שמתקינים תכנות אדובי.
הבעיה מתבטאת בתכנות אדובי בלבד, אני לא יודעת בדיוק איך לתאר זאת הטכנאי צריך לראות לבד, אנסה בשתי מילים:
לדוג' תוכנת אדובי רידר תכנה שאפשר להוריד בחינם והכל מהאתר של אדובי המקורי גם מגרסת ניסיון פעם זה עבד תקין על המחשב ויום אחד הוא החליט לשבות אז הסרנו והתקנו מחדש וכל שבוע הוא החליט לשבות ושבענו משביתותיו ואז יום אחד הגדיל לעשות ואחרי יום הוא מחליט לשבות בלי שום סיבה נראית לעין,
נו מילא אדובי רידר (PDF) (נורא ואיום!! בלי התכנה הזאת) אך כך גם בעוד תכנות אם אני מתקינה גרסת ניסיון של לייטרום לשבוע ימים הוא החליט לא לעבוד יום אחרי עם הודעה משונה על המסך.
אילוסטרייטור - עבד תקופה יפה של שנה ואף יותר ויום אחד החליט לשבות (אה שכחתי לומר שזאת הייתה הפעם השנייה אחרי שלפני שנתיים כבר התקנתי גרסה יותר ישנה ששבתה)
בקיצור סיבוכים מכאן ועד..........
וזהו נמאס סופית מחפשת טכנאי מומלץ שיצליח להתגבר על הבעיות וגם להתקין לי את התכנות (או לפחות חלקן שנחוצות לי) אה וגם שלא יהיה יותר מידי יקר.
תודה!!

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה רבה על כל ההצעות אני בודקת כרגע.
אשמח שאם יש פה טכנאי שיכול אכן לבדוק את הבעיה במחשב ולהסיר את תכנות אדובי שיש לי במחשב ולהתקין מחדש בגרסה טובה שיפנה אלי עם הצעת מחיר באישי.
תודה!

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני מנסה פה טכנאים ושואלים אותי מה הבעיה במחשב וכו' וכו'
אני מחפשת דבר כזה:
אני צריכה טכנאי שיבדוק את הבעיה במחשב עם תוכנות אדובי בשליטה מרחוק ואח"כ כש'הבעיות' נפתרות יתקין לי מחדש את תכנות אדובי בגרסה שהמחשב לא יקרוס מזה
תודה!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה