ממש תודה!אני מכירה מכירה בירושלים, שמתקיימת מידי פעם, ובדיוק מחר גם (איזה בינגו ...).
דברים מהממים ממש, קלילים ואופנתיים, כאלה שבקושי מרגישים איתם בהיריון.. , ומחירים ממש סבירים.
בהצלחה.
באמת אין כמעט חנויות כאלה, הייתי צריכה לכתת את רגליי העייפות בזמנו.בחנויות המעטות שמוכרות בגדי היריון
תודה על המבחר.יש עוד מכירה ברמת אשכול
ובתנובה יש עוד אחד
Bright beginnings
ברחוב סורוצקין 13
025612325
Birth Light
ברחוב שמגר
Premama
בפנינת חמד
Chic )נראה לי משהו כזה
בגאולה
Mom Dreams ברחוב דברי חיים אני חושבת
לדבי יש מידות גדולות במיוחד...
יש עוד מכירה ברמת אשכול
ובתנובה יש עוד אחד
אני גם אשמח לכתובותתודה על המבחר.
יש למישהו את הכתובת/מספר שלהם?
איפה בשמגר?אה ואיך שכחתי את
dimensions בשמגר
מתחת לחנות קידישיקאיפה בשמגר?
תודה רבה
Birth Light
מה הטווח מחירים?אני מכירה מכירה בירושלים, שמתקיימת מידי פעם, ובדיוק מחר גם (איזה בינגו ...).
דברים מהממים ממש, קלילים ואופנתיים, כאלה שבקושי מרגישים איתם בהיריון.. , ומחירים ממש סבירים.
בהצלחה.
כשאת במידה נצרכת...באיזה חודש הייתן ממליצות שכדאי לקנות בגדי הריון?
הקטע הוא לקנות כשאת צריכה אבל לא ממש בהתחלה, כי את חייבת שיספיק עד הסוף ואת לא רוצה להיראות אוהל כבר בחודש חמישי... אז אני חושבת שכדאי לחכות עד כמה שאפשר....באיזה חודש הייתן ממליצות שכדאי לקנות בגדי הריון?
כשאת במידה נצרכת...
זה משתנה מאחת לאחת, נשמה
שאה למישהי שכבר התנסתה...הקטע הוא לקנות כשאת צריכה אבל לא ממש בהתחלה, כי את חייבת שיספיק עד הסוף ואת לא רוצה להיראות אוהל כבר בחודש חמישי... אז אני חושבת שכדאי לחכות עד כמה שאפשר....
תראי על עצמך איך זה נראהשאה למישהי שכבר התנסתה...
האם מספיק במקום לקנות בגד מיוחד להריון לקנות פשוט מידה או כמה יותר
נגיד אם ברגים אני 34/36 אז לקנות בגד במידה 38/40
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: