ראיתי פעם חולצה לבנה שכתוב עליה בגואש (או משהו כזה...) יש רק 6 חולצות כאלו וזאת אחת מהם!חולצה/טי שרט/סוג-של-פוטר...
אני צריכה-רעיון איך ליצור חולצה כזו (מה לכתוב וכו'.....)
או מקום-איפה מוכרים את זה...
[ לגיל 17 -מידה S/M !! ]
תודה מראש !!!!!!!
קניתי אותו בפלדהים לפני כמה חודשיםנשמע מגניב ..יש אפשרות להשיג אותו באיפה שהוא כי זה נראה לי מוקרץ מידי...
נעשה סדר:אם אני לא טועה, החולצות של בני עקיבא מגיעות עם שרוך חצי פתוח מקדימה או משהו כזה
זה עדיין בארגון ---שזה יהיה גמור בעז"ה אעלה תמונה ..בתכלס, מה עשית בסוף עם החולצה?
(פשוט גם אני מחפשת משהו כזה.....)
נראה לי שיש לי אותו.נשמע מגניב ..יש אפשרות להשיג אותו באיפה שהוא כי זה נראה לי מוקרץ מידי...
באשדוד ...אואווווווו אני אשמח לקבל אותו....נראה לי שיש לי אותו.
איפה את גרה?
אני נעה בין הצפון למרכז.באשדוד ...אואווווווו אני אשמח לקבל אותו....
את רצינית עם זה?נא לא להעתיק (לאאאאאא באמת..)©
בכיףףף אפשר להעתיק , זה היה סתם בצחוק...את רצינית עם זה?
כאילו אפשר להעתיק או לא?
אני אשמח מאוד לדעת, תודה!
-נעלי בית של טבע נאות ,חזק ממש!
מה שאר האביזרים של המתנחלת?
אני אשמח מאוד לקבל את הסמל שהדפסת מקדימה - סניף חאן יונס וכו'בכיףףף אפשר להעתיק , זה היה סתם בצחוק...
רק תגידי איפה את מתכוונת להסתובב עם התחפושתו----אם את עושה את זה תראי איך זה יצא בסוף..
כי אני עשיתי בלי גרפיקה כ"כ כי זה מתנחלת אבל מענין איך זה יראה עם גרפיקה מושקעת...
בסה"כ שתי מתנחלות שנפגשות בירושליםרק תגידי איפה את מתכוונת להסתובב עם התחפושת
שלא יהיו פדיחות
אני מאיזור ירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: