זה נכתב בצורה קלילה, לוקח זמן עד שקולטים את המצב,נשמע טוב
לא כבד מידי?
ולא הרגשתי כבדות בעיקר סקרנות איך מתמודדים ככה
זה נכתב בצורה קלילה, לוקח זמן עד שקולטים את המצב,נשמע טוב
לא כבד מידי?
מאודדדדדאמת שלא קראתי חח
שווה?
קוביות קרח-מלא זמן לא קראתי אותו אבל אני זוכרת שמדובר על בחורה שמתברר לה שהיא חולת כליות,ואז דיאליזה,השתלה וכו'.מה העלילה?
הספר האחרון של ליבי קליין שיצא לפסח רגוע מאד לעומת הספרים הקודמים שלה.לגבי זה, רציתי לשאול
כבר הרבה זמן אני שומעת על זה שהספרים שלה הם ממש טובים אבל גם מאוד כבדים (רגשית).
הייתי רוצה לקרוא ספר שלה אבל שיהיה בלי יותר מידי טרגדיות, יש דבר כזה? יכולה להמליץ לי?
בטחישן.....
אבל באמת יפה.
יש להשיג אותו היום?
נכון נכון נכון!!!!!!לא יודעת אם הוזכר פה, אבל הספרים של נחמן סלצר ובמיוחד "הרשת- תכנית אברהרט". מותחן גאוני שכתוב באומנות. ליגה.
כנ"ל.תמרות עשן של פ. חריף, ממש אהבתי.
ג"כ יפים מאודמשוואה בשלושה נעלמים של ה. שחר, ספר ישן ויפהפה ולאחרונה יפה נוף חידשו אותו ומוכרים בזול.
במותה נתנה לי את חיי - מנוחה בקרמן, ספר מדהים.
אדמה פראית?האמת שלא קראתי חח
שווה?
ספר מוזר נורא.16 משולשים באויר של תמר מור
כל הנחלים הולכים- ספר יפהפההספרים של חיה לוברבום
הסיפור של השלישייה?משוואה בשלושה נעלמים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: