לדעתי כן.להחליט עליו? הוא ספר קינני טוב?
(הוא בעיקרון לנוער, ומרגישים את זה בכתיבה ובעלילה, אבל הוא עדיין ספר טוב. ספר של מיה).
לדעתי כן.להחליט עליו? הוא ספר קינני טוב?
לדעתי כן, הוא יצא לפני כמה חודשים וכבר קראתי אותו פעמיים.להחליט עליו? הוא ספר קינני טוב?
מה זאת אומרת מרגישים שהוא לנוער והעלילה מחפה? אם לא העלילה מה הופך ספר לספר נוער?לדעתי כן, הוא יצא לפני כמה חודשים וכבר קראתי אותו פעמיים.
לא משעמום, פשוט אהבתי.
הוא לא שיגרתי בעליל!
כמו ש- @דנמרק כתבה, מרגישים שהוא לנוער, אבל העלילה והכתיבה מחפים.
כוונתי שיופי העלילה, המקוריות והכתיבה מחפים ע"כ שזה לנוער.מה זאת אומרת מרגישים שהוא לנוער והעלילה מחפה? אם לא העלילה מה הופך ספר לספר נוער?
אכן.פורסם ב'הדרך'?
אוקי. כי מחילה מכל הסופרים האלופים והמוצלחים, יש לי מחלה כזאת שאני לא קוראת כלום חוץ ממיה קינן. לא מצליחה לאהוב כלום, ואני מנסה!כוונתי שיופי העלילה, המקוריות והכתיבה מחפים ע"כ שזה לנוער.
ספר קינני מצוין! (אהבתי את הקינני...)להחליט עליו? הוא ספר קינני טוב?
אז התחלתי אותו בעבר.אכן.
הדרן של מ. מילר (מתורגם מאנגלית)הדרן לא זוכר מי כתב נראה לי מילר משהו
הכוונה היא שמישהו אחר קונה לי, ואת ממלכה במבחן אני יודעת בעל פה, ויעידו כמה מחברי הפורום, כמו @דנמרק וכאלה...ספר קינני מצוין! (אהבתי את הקינני...)
ואם דחוף לה תקופה קדומה אז אפשר לקנות לה את איסתרק, ותתחיל את הסדרה הזאת,
בביקור הבא תביא לה את הספר הבא וכן על זו הדרך.
כל מילה!אמנם אין הנחתום מעיד וגו'
ובכ"ז מרשה לעצמי להמליץ על הספר החלום הזה תפוס.
אלישע, בחור רווק, מחפש את האבא שלא הכיר מעולם.
החיפוש נתקל במכשולים בלתי צפויים, ואופנוען חסר פנים המטרפד כל סיכוי למפגש בין עם הבן והאב, גם במחיר סיכון עצמי.
החלום הזה תפוס, עלילה מרתקת ומסתורית, המספרת גם על ישי, ילד בעל הפרעת קשב קיצונית.
על תמיכתו של אלישע, המבוגר בעל קשיי הקשב (עדיין!), בישי הסובל.
הסוף טוב, אבל מפתיע.
ז'אנר: משהו באמצע בין מותחן לדרמה.
קהל יעד: נוער-מבוגרים.
הוצאה: יפה נוף.
הסיפור נגע חזק בלב של הקוראים, המבקשים לחזור ולקרוא בו שוב ושוב.
מי שקרא ונהנה וממליץ, מוזמן להצביע...
אחד ה-ספרים!!!!!!להחליט עליו? הוא ספר קינני טוב?
לא היה אף אחד מהם ביפה נוף בגאולה, אז לא קיבלתי ספר@שרהלה לנציצקי, מה היא הביאה לך? את המלך הבא בתור?
חבל שלא ראיתי לפני : ( הייתה יכולה לקפוץ אלי ולקחת בחינם.לא היה אף אחד מהם ביפה נוף בגאולה, אז לא קיבלתי ספר
לא נורא, פעם הבאה...
בחינם!!! איזה יופי!חבל שלא ראיתי לפני : ( הייתה יכולה לקפוץ אלי ולקחת בחינם.
(לא כי הוא לא טוב, הוא מעולה. מתאים לנוער כמו שסייגו כאן, בגלל המסרים הגלויים יחסית. אבל העלילה עצמה מקורית מאד. הוא פשוט לא נראה לי מסוג הספרים שאקרא פעם נוספת).
רותי
מה איתך?
יש איזה ספר בקנה?
וואו רותי הספר שלך שניה לפני האור הוא אחד המטורפיםאולי בעתיד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: