בכמה את מוכרת ? אני באמצע ברורים, יתכן שארצהלי יש אותה - מדלה סווינג חשמלית חד צדדית, ואני רוצה למכור, משהי מעוניינת?
המליצו לי עליה מאד, אני פשוט לא משתמשת במשאבות.
היא חדשה באריזה.
ב-500 ש"חבכמה את מוכרת ? אני באמצע ברורים, יתכן שארצה
כמה זמן יש לך אותה? מבררת עליה עכשיו מתלבטת בינה לבין אמדה פינס...ממליצה על ביאמבה פאמפ.
נוחה מאד!
צד אחד או שתיים, מתאימה לשימוש קבוע.
גם אניאני לא מהסטייל שלכם כנראה....
אני הכי אהבתי את המשאבות של real boobe מעלי אקספרס
גם אני ככה,חברה שלי קנתה משאבה באלי אקספרס רק ב60 שח , והיא משתמשת איתה כבר עם 3 ילדים ושואבת המ-ו-ן. בע"ה מתכוונת לקנות לעצמי כשאצטרך...
אשמח לקישור למשאבה טובה.גם אני ככה,
אני פתחתי גמ"ח של משאבות כאלו
ראיתי אותה בשילב ולא הבנתי מה ההתלהבות
וואו תודה על הפרוט!!!@מביאה את המשיח המשאבה חדשה יחסית- ראיתי כאלה שמשתמשות בה למעלה משנה.
היא נוחה לשאיבה בעבודה כי יתכן ואפשר לעבוד תו"כ (אני עובדת בחדר עם נשים על מחשב- וכך לא מבזבזת את זמן ההפסקה שלי)
מעבירים לבקבוק או לשקית לאחסון חלב אם, או לקופסאות קטנות- מה שנח לך, ושומרים במקרר
בעיני פרקטית במיוחד לעבודה כי אין הרבה חלקים קטנה וקומפקטית נכנסת לתיק, וכאמור לא מצריכה חיבור חשמל/יואסבי, לא צריך ללחוץ במשך כל הפעילות, נטענת דרך המחשב בשמחה (הסוללה מספיקה ל5 שאיבות)
קניתי קרחום קטן שמכניסה בתוך שקית הקפאה עם הבקבוקים כך הם בסדר בזמן הנסיעה הביתה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: