לעדה לזורגן ביררתי והבנתי שאין קבוצה לחרדיות, מה שכן זה לרוב רק בנות בקבוצה ומלמדות שם רק מורות.אז למישהי יש פרטים על הקבוצה החרדית של עדה לזורגן?
הבנתי שיש לה קבוצה בבני ברק...
אשמח לפרטים (מס' טלפון וכו')
תודה מראש!
איך באישי? אין לנו פרימיום....לעדה לזורגן ביררתי והבנתי שאין קבוצה לחרדיות, מה שכן זה לרוב רק בנות בקבוצה ומלמדות שם רק מורות.
יש לה עכשיו קורס ממוקד של 11 מפגשים.
הקורס בתל אביב (ביגאל אלון) יש קורסי בוקר ויש קורסי ערב
תבררי..
פלאפון אני אשלח לך באישי..
עכשיו עידכנתי את ההודעהאיך באישי? אין לנו פרימיום....
אשמח ממש!
יועצת לימודים ומתאמת קורסיםשל מי המספר הזה? למי אני מגיעה?
איך אני יכולה לדעת?אני הבנתי שיש לעדה לזורגן גם בירושלים לחרדיות.
אשמח לשמוע פרטים..אני הבנתי שיש לעדה לזורגן גם בירושלים לחרדיות.
איך אני יכולה לדעת?
אני יכולה לנסות לברר. חברה שלי הולכת ללמוד אצלה וסיפרה לי.אשמח לשמוע פרטים..
אני שאלתי ואמרה שאין אולי בגלל התקופה העכשווית?
שלא כמו אצל בתי ספר גדולים המשווקים את החברה שלהם (כמו יוסי ביטון, עדה לזורגן ,ירין שחף,מיקי בוגנים, גודה , ועוד הרבה...) מצד אחד יש להם איפור טוב אבל את לא לומדת על מוצרים אחרים.
אני מתחילה ללמוד אצלה עוד מעט ואשמח לשתף
כן היא עצמההיא היא מלמדת? מה המחיר?
צודקת הוא נראה לי היחיד. אבל יש לו מברשות שלו שאותם הוא משווק.אצל ירין שחף גם מקבלים תיק עם כל החברות, אין לו חברת איפור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: