דרוש מידע מחפשת המלצה לרופא שיניים לילד חרדתי

נחלה

משתמש חדש
גם אני
ממליצה על אלי שיפר
הרבה כסף אבל הילדים הולכים בשמחה ויוצאים רגועים

שריגמיש

משתמש חדש
אלי שיפר מקבל בטרפון בבני ברק.
אלוף! אלוף! אלוף!
אחרי המון נסיונות בקופה, ואפילו ניסיון סדציה שנכשל-
הוא הצליח, ובגדול!
הוא גם פסיכולוג במקצועו....

ד"ר שיפר
036798615
036188229
ילדים נהנים לבוא לטיפול שיניים....

יש הרבה מה לנסות!
הוא לא זקוק לסדציה ואפילו גז צחוק הוא לא מחזיק!!!
הילדה שלי הייתה היסטרית מאוד, ושום סדציה לא עזרה לה, (וגם לא גז צחוק)
אצלו היא פשוט ישבה כמו ילדה טובה במשך טיפול ארוך וקשה (עקר לה שן קבועה כולל תפרים)
שווה לך לנסות, הוא לא לוקח כסף על ביקור (מקסימום צילומים 80 ש"ח)
בטיפולים עצמם הוא בהחלט לא מהזולים, אבל שווה כל שקל, הילדים מטורפים עליו, ובקופה הם לא מוכנים לפתוח את הפה...
המעניין הוא, שבד"כ הוא מוצא פחות חורים מאשר רופאים אחרים.... (כך שאפשר גם לצאת ממש בזול,) או שהוא אומר שזה חור ממש קטן שחבל לגעת בו...

לשפוך עליו עוד? שיתן לי קצת אחוזים לא יזיק לו.....;)

גם אני
ממליצה על אלי שיפר
הרבה כסף אבל הילדים הולכים בשמחה ויוצאים רגועים
תודה לכולכן על התשובות אני רק רוצה לברר למי יש מידע כמה בערך העלות אצלו לדוגמא לעקירת שן לילדה.
תודה מראש

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
תודה לכולכן על התשובות אני רק רוצה לברר למי יש מידע כמה בערך העלות אצלו לדוגמא לעקירת שן לילדה.
תודה מראש
אי אפשר לדעת זה תלוי בהמון המון פרמטרים
פעם הוא לקח לי 800 כי היה צריך תפרים והוא היה צריך להוציא את פירורי השן אחד אחד...
ופעם 200 כי זה היה שן קידמית חלבית שהוא הוציא אותה בשניה....

אבל באמת באמת --
אם זו ילדה שמפחדת היא לא תדע ולא תרגיש שזו הייתה עקירה בכלל...

אחותי הלכה אליו (אישה נשואה) לעקור שן בינה (אחרי שפיתחה תגובה אלרגית עם חומר הרדמה אצל רופא אחר, ושיקשקה מפחד)
היא אמרה לו בשלב מסוים שיגיד לה לפני שהוא עוקר (רצתה להתכונן נפשית) והוא מרים את היד שלו ומראה לה עם השן שלה שהיא כבר אחרי...

עכשיו אני הולכת לבקש ממנו אחוזים...:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה