אלי שיפר מקבל בטרפון בבני ברק.
אלוף! אלוף! אלוף!
אחרי המון נסיונות בקופה, ואפילו ניסיון סדציה שנכשל-
הוא הצליח, ובגדול!
הוא גם פסיכולוג במקצועו....
ד"ר שיפר
036798615
036188229
ילדים נהנים לבוא לטיפול שיניים....
יש הרבה מה לנסות!
הוא לא זקוק לסדציה ואפילו גז צחוק הוא לא מחזיק!!!
הילדה שלי הייתה היסטרית מאוד, ושום סדציה לא עזרה לה, (וגם לא גז צחוק)
אצלו היא פשוט ישבה כמו ילדה טובה במשך טיפול ארוך וקשה (עקר לה שן קבועה כולל תפרים)
שווה לך לנסות, הוא לא לוקח כסף על ביקור (מקסימום צילומים 80 ש"ח)
בטיפולים עצמם הוא בהחלט לא מהזולים, אבל שווה כל שקל, הילדים מטורפים עליו, ובקופה הם לא מוכנים לפתוח את הפה...
המעניין הוא, שבד"כ הוא מוצא פחות חורים מאשר רופאים אחרים.... (כך שאפשר גם לצאת ממש בזול,) או שהוא אומר שזה חור ממש קטן שחבל לגעת בו...
לשפוך עליו עוד? שיתן לי קצת אחוזים לא יזיק לו.....
ד"ר שיפר
תודה לכולכן על התשובות אני רק רוצה לברר למי יש מידע כמה בערך העלות אצלו לדוגמא לעקירת שן לילדה.גם אני
ממליצה על אלי שיפר
הרבה כסף אבל הילדים הולכים בשמחה ויוצאים רגועים
אי אפשר לדעת זה תלוי בהמון המון פרמטריםתודה לכולכן על התשובות אני רק רוצה לברר למי יש מידע כמה בערך העלות אצלו לדוגמא לעקירת שן לילדה.
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: