נכתב ע"י KR;1182070:שושי שימבורסקי ברמות. מעולה מעולה מעולה!
נסיתי, נדהמתי מהאיכות, ונשארתי...
(נהניתי למשמע התיאור של הסגנון המבוקש... אני הייתי קוראת לזה פיאה יותר בסגנון ליטאי מאשר חסידי, יכול להיות?)
נכתב ע"י KR;1182077:למה איבדת את הסבלנות? כולה ניסיתי לעזור לך להתנסח.
אני עברתי פיאנית בדיוק בגלל זה, כי שיגע אותי הנפח החגיגי שהיא מעניקה לפיאה בכל סרוק.
נדהמתי איך הפיאה נראתה אחרי הסירוק של שושי כשהיא קלטה מיד מה מתאים והפיאה קיבלה את הלוק הנכון.
נכתב ע"י park;1181826:ממליץ בחום על אשתי.
מאוד מקפידה על פאות אך ורק חצי חום אפי' שזה לוקח יותר זמן. וחומרים איכותיים. הלקוחות שלה מרוצות עד השמיים.
נכתב ע"י אפרתה;1187921:רבקי גפני מאוד טובה
באמת אלופה...נכתב ע"י chanigo;1188083:מצטרפת להמלצה על חיה שטיינברגר- מדהימה!!
נכתב ע"י רחל ז.;1188464:בדיוק רציתי לציין אותה גם כן!
איזור שמואל הנביא מעלות דפנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: