כרמיאל?אשמח גם לשמוע הצעות 8 עד 10 מיטות. אין תינוקים כלל. בכל איזור הצפון, עד 1/2 שעת נסיעה ממירון.
כרמיאל?אשמח גם לשמוע הצעות 8 עד 10 מיטות. אין תינוקים כלל. בכל איזור הצפון, עד 1/2 שעת נסיעה ממירון.
מה זה גלאט 2?
@דייד אשמח לפרטים ולקבל תמונות באישי,יש לי דירה די קרוב לעיר העתיקה
6 חדרים כ 12 מיטות +לול+מיטת תינוק
דירה נקייה
@דייד אשמח לפרטים ולקבל תמונות באישי,
חשוב לי מאד שתהייה נקיה ברמה גבוהה, כי זה אנשים מאד איסטניסטים ופדנטים.
לאבטבריה,
פנוי מיום חמישי.
מעוניינים?
טבריה,אשמח גם לשמוע הצעות 8 עד 10 מיטות. אין תינוקים כלל. בכל איזור הצפון, עד 1/2 שעת נסיעה ממירון.
זה לא אישי אבל הרבה פעמים שמגיעה קבוצה שאינה משפחה אלא חברים נוצרת לפעמים אוירת שטות ובחור יכול לעשות דבר שלא היה עושה אם היה עם משפחתו וגם בחור שעוד לא מנהל בית או שותף בניהול בית פחות יודע לשמור על הבית ולהחזיר אותו במצב נעים, כמובן שיש יוצאי דופן, אבל בעלי הבית לא מכירים כל אחד שרוצה לשכור וחוששיםמדוע לא מוכנים לתת לבחורים???
למה לא עונים לטלפונים?מפרסם בשביל גיסי,
דירה בצפת 3 חדרים
שתי מיטות + שתי מזרנים
נוף פנורמי מרהיב לכינרת
דירה משופצת מהיסוד
900 ש"ח
לפרטים נוספים 7194122 (052)
לא עונים לטלפון אפשר להתקשר ל 0533181316דירה בצפת להשכרה לל"ג בעומר ושבת 0584049770
אני לא יכול לפנות באישי תתקשרי ל0533191922בצפת
קרובה לעתיקה
נקיה ומטופחת
ממוזגת כולה
ניתן ליצור קשר באישי
איך אפשר ליעצור קשאר איתךיש לי דירה 6 חדרים
כמה מיטות לילדים אתם צריכים ?
איך אפשר ליעצור קשאר איתך
שלח לי הצאות באימייל אן טלפון איפה הדירה 3191917שטורדל גימיילאפשר למחוק
עדיין לא עונים?למה לא עונים לטלפונים?
מצאנו שתי דירות מתאימות, אך בסוף ירדנו מהרעיון מסיבה אחרתעד 2000 ש"ח מחמישי בצהריים ערב- עד מוצ"ש
אשמח לכל עזרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: