מחקתישימי הכבאי תמחוק את המייל בהודעה שלך, כי צטטת וזה נשאר.... ולא חסר צרות.....
אחרי שמחקתי מותר לשאול איזה צרות?שימי הכבאי תמחוק את המייל בהודעה שלך, כי צטטת וזה נשאר.... ולא חסר צרות.....
לא לענין להרחיב בפורום,אחרי שמחקתי מותר לשאול איזה צרות?
יש לי חידון שעשיתי בבת מצוה של בתי- על נשים ביהדות עם פרסים
אם מענין אותך תפני למייל ATARIMSHONIM בגימייל
כמובן בחינם
אשמח לקבל פרטים יכולה לשלוח לי למייל 6161458 שטרודלזו הפעלה שאני מחברת ע"פ אופי הארוע.
עשיתי המון בת מצוות ואני יכולה אפילו להתאים לך את זה לשם של הבת שלך או כל דבר אחר...
בגדול, ההפעלה היא בחושך, עם תותחי אולטרה, תאורה מקצועית, הגברה, אביזרים זוהרים בחושך ובאולטרה, ואם רוצים להוספת עניין, יש גם צבעי פנים\גוף שאני משלבת תוך כשי ריקודים או תחרויות.
במהלך ההפעלה הקהל מקבל הפתעות ופרסים והמוזיקה מותאמת לכל קהל.
מעניין אותי לשמוע פרטים להפעלה לבת מצווה.זו הפעלה שאני מחברת ע"פ אופי הארוע.
עשיתי המון בת מצוות ואני יכולה אפילו להתאים לך את זה לשם של הבת שלך או כל דבר אחר...
בגדול, ההפעלה היא בחושך, עם תותחי אולטרה, תאורה מקצועית, הגברה, אביזרים זוהרים בחושך ובאולטרה, ואם רוצים להוספת עניין, יש גם צבעי פנים\גוף שאני משלבת תוך כשי ריקודים או תחרויות.
במהלך ההפעלה הקהל מקבל הפתעות ופרסים והמוזיקה מותאמת לכל קהל.
תייגי אותי מחר בערב.מעניין אותי לשמוע פרטים להפעלה לבת מצווה.
איך אפשרי ליצור קשר?
@לוטם , אפשר לקבל פרטים?תייגי אותי מחר בערב.
ראיתי, את יכולה למחוק.@לוטם המייל dorin333 בג'ימל.
תודה!
תתייגי אותי עכשיו או מחר...איך אני מקבלת פרטים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: