את מכירה כל כך הרבה דולות? את מהתחום?היי כבר שמתי את זה בכמה אשכלות אבל בכל אופן שלא תתאמצי..
פייגי הופמן, 0527661110, מספר 1!!! המורה של כל האחרות...
שבי בכרך: 0548456695, צעירה וזורמת... מלאת מרץ וכיפית, ממש נהנו ממנה!
רוחמה כהן: 0504116832, חמה, גיל ביניים, מלאת טקט ומקצועית, למדה במקביל גם הרפיות
מיכל כהן: 0527166104, צעירה ודינמית, סופר מקצועית ומסורה מאד, מלאת כוח...
תמי גבאי: 0527172316, מיוחדת ממש, חמה ונעימה, עדינה ויר"ש, גם רפלקסולוגית, השתלמה במגוון שיטות
יפה מרגליות: 0527602896, מאד חמה ומסורה, חיתנה כבר את כולם אז יש הרבה פניות ליולדת, מאד מרוצים ממנה.
בת שבע יוזוק 0556776876 מיוחדת ואלופה מקצועית במיוחד! שכל ישר, המון ידע והבנת המצב בכל רגע ועשיה ברוכה
ציבי זייבלד 0548447758 מהממת! מלאת הבנה (מטפלת רגשית) חמה ומסורה, טקטית וזורמת, צעירה ודינמית...
שושי מילר 0527626195 לוקחת זול יותר כי אין לה קבלות, ממש מקצועית, אלופה בלהיות בלי שירגישו בה... שקטה ומסורה מאד!
אני לקחתי את בת שבע יוזוק מדהימה !!!!!!!!!
אני רוצה מישהי ברמה שלה אבל במרכז.אפרת קורנפלד: 052-7655483 - רק בלניאדו
שושנה פרימאק- אחת התומכות !!!!!!! שווה כל שקל, לא יכולה לדמיין את הלידה בלעדיה, מתאימה את עצמה ליולדת בכל התחומים! פיזית ריגשית, אנושית, מקצועית מאוד!,סליחה על ההקפצה.
יש המלצה על מישהי ספציפית במרכז? אשמח לשמוע!
מוכנה לשלם גם יותר למישהי שבאמת שווה את זה...
נראה לי שהיא עובדת רק בירושליםשושנה פרימאק- אחת התומכות !!!!!!! שווה כל שקל, לא יכולה לדמיין את הלידה בלעדיה, מתאימה את עצמה ליולדת בכל התחומים! פיזית ריגשית, אנושית, מקצועית מאוד!,
היא גם עושה טיפול לפני הלידה, בודקת את תנוחת התינוק, משחררת את הגוף לקראת הלידה וכו'
0527632405
0524633004
היא באמת תותחית!נראה לי שהיא עובדת רק בירושלים
יש את בריינדי פוקס מהממת!!! הייתה איתי בלידה, סבלנית ומרגיעה.סליחה על ההקפצה.
יש המלצה על מישהי ספציפית במרכז? אשמח לשמוע!
מוכנה לשלם גם יותר למישהי שבאמת שווה את זה...
אילה דבורץ מדהימה!!! הייתה איתי בלידה לפני חודש. סופר מקצועית ועם מלא ניסיון.מישהי שלוקחת מקסימום 3000 ₪
לבבית עם סבלנות שיודעת איך לעזור ללידה להתקדם ורצוי שתהיה גם יועצת הנקה.
אשמח לשמוע מי שלקחה איך הייתה החוויה.
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: