תשלחי לי מייליכולה גם?
אשמח אם תוכלי לברר לי, תודה!
קוראים לה חנה טורנטו - 0546619794אני אשמח לשמוע אם תוכלי לברר לי
תודה
אשמח לקבל גםתשלחי לי בפרטי . או במייל ATARIMSHONIM ואשלח לך תמונות מהבת מצוה שלי
ממליצה מאוד על סדנת פטיפורים.אשמח לכל רעיון מעניין.
תודה רבה
אשמח לקבל גם
avitalshapira שטורדל gmail
תשלחי לי מייל
@הכל בסדר אשמח לשמוע פרטים, תודה רבהאני עובדת על הכנת חדר בריחה לבת מצוה של הבת שלי
עשית?אני עובדת על הכנת חדר בריחה לבת מצוה של הבת שלי
@הכל בסדר אשמח לשמוע פרטים, תודה רבה
אני באמצע ההכנהעשית?
אפשר לשאול איך עושים כזה דבר?
יש לך פרטים על המפעילה?ממליצה מאוד על סדנת פטיפורים.
הם לא הביאו מישהי שממש מקצועית ,יש לך פרטים על המפעילה?
היום מאוד הולך בבת מצוות שעושים מחזיק מפתחות מדפי שרינקי- מציירים ציור, חותכים, מחממים בטוסטר 2 דק' ומחברים מחזיק מפתחות וחרוזים
(מפעילה יכולה לקחת לך בשקט 4000+ שח על כזה דבר...)
בצורה וצבע 40 שח
כאן ב15 שח
1.52US $ 46% OFF|10x Shrinkable Paper Shrink Plastic Paper Film Sheets For Diy Hanging Charm Making School Supply Gift Child Educational Games - Diy Craft Supplies - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
0.01US $ 99% OFF|20 Pcs 5.11"x3.9" Sanded Heat Shrink Plastic Sheet Shrinky Film Paper For Kids Creative Craft And Art Keychain Diy Amazing Gifts - Diy Craft Supplies - AliExpress
s.click.aliexpress.com
וכאן ערכה שלמה עם כל האביזרים
8.76US $ 20% OFF|156/182PCS Shrinky Art Paper Heat Shrink Plastic Sheets DIY Kit Hole Punch Keychains DIY For Kids Shrinks Film Paper Art Supply|Tools| - AliExpress
s.click.aliexpress.com
10.08US $ 40% OFF|33/145/198 Pcs Shrink Plastic Sheet Shrinky Art Film Paper Heat Blank Keychain Earring DIY Kit Drawing Art Supplies for Kids|Tools| - AliExpress
s.click.aliexpress.com
ואביזרים משלימים
2.59US $ 40% OFF|12 Pcs 3D Butterfly Double Layer Wing Wall Stickers Removable PVC Decals with Magnet for Home Nursery Fridge Decor Gifts Crafts|Wall Stickers| - AliExpress
s.click.aliexpress.com
5.88US $ 40% OFF|3300pcs Self Adhesive Colorful Rhinestone Stickers - Assorted 20 Colors & 3 Sizes - Ideal For Diy,face,art,decoration,festival - Stickers - AliExpress
s.click.aliexpress.com
2.59US $ 40% OFF|12 Pcs 3D Butterfly Double Layer Wing Wall Stickers Removable PVC Decals with Magnet for Home Nursery Fridge Decor Gifts Crafts|Wall Stickers| - AliExpress
s.click.aliexpress.com
4.86US $ 32% OFF|Transparent Acrylic Blanks For Keychains Kit With Key Rings Jump Ring Clear Sheet For Diy Creative Arts And Crafts Accessories - Diy Craft Supplies - AliExpress
s.click.aliexpress.com
10.08US $ 40% OFF|33/145/198 Pcs Shrink Plastic Sheet Shrinky Art Film Paper Heat Blank Keychain Earring DIY Kit Drawing Art Supplies for Kids|Tools| - AliExpress
s.click.aliexpress.com
אשמח לקבל פרטיםסדנת סבונים מתאים לך? פני לפרטים
אשמח לקבל פרטים לגבי סדנת סבונים בירושליםיש סדנה של סבונים/ מפיצי ריח, נשמע לי רעיון ממש יפה, מתאים לכל הגילאים וכל אחת יוצאת עם תוצר
אשמח לקבל פרטיםסדנת סבונים מתאים לך? פני לפרטים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: