התייעצות מחפשת אנשים שיש להם טינקו והם לא מרוצים...

אינסוף

משתמש מקצוען
מול הS5
היא דברה על התמודדות עם כתמים יבשים וניקיון כללי
לא על היתרונות הנל שאכן קיימים בדרימי

עמליה 098

משתמש מקצוען
מה בין הדרימי H14 לטינקו 7 בענין ניקוי עצמי של המכשיר
מאד יעזור לי לדעת מבעלי נסיון

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
שלום וברכה, נראה לי לתועלת,
קנו היום למשרד שלנו דרימי ב2000 שח. יבואן רשמי כולל שנתים אחריות כולל משלוח (הגיע תוך יום אחד) דרימי H14 ויש לנו טינקו פרו 5
בהשוואה מול 2 הדגמים הללו, ממה שראינו:
דרימי- הפלסטיקה וכל המיכשור יותר מסיבי ונראה הרבה יותר טוב, הטינקו היה מטריד מאד בלרוקן את המיכל מים, והדרימי ב"ה לא משגע. מבחינת הניקוי הדרימי שואב וכו יותר טוב, תהליך הניקוי שלו נראה יותר רציני ועוצמתי.
בשניהם כאשר שפכנו מים חמים או שהשתמשנו במיכל במים חמים התוצאות היו דרמטיות יותר טובות.
ולכן, באם נדרש לקנות מכשיר למשרד הנוסף, נקנה שוב דרימי H14

נערך לאחרונה ב:

racheldan

משתמש חדש
קנו היום למשרד שלנו דרימי ב2000 שח כולל משלוח (הגיע תוך יום אחד) דרימי H14 ויש לנו טינקו פרו 5
דרימי- הפלסטיקה וכל המיכשור יותר מסיבי ונראה הרבה יותר טוב, הטינקו היה מטריד מאד בלרוקן את המיכל מים, והדרימי ב"ה לא משגע. מבחינת הניקוי הדרימי שואב וכו יותר טוב, תהליך הניקוי שלו נראה יותר רציני ועוצמתי.
בשניהם כאשר שפכנו מים חמים או שהשתמשנו במיכל במים חמים התוצאות היו דרמטיות יותר טובות.
זה המחיר הכי זול שראיתי. מאיפה קניתם?

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
קנו היום למשרד שלנו דרימי ב2000 שח. יבואן רשמי כולל שנתים אחריות כולל משלוח (הגיע תוך יום אחד) דרימי H14 ויש לנו טינקו פרו 5
איזה H14?
דואל?

dag

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
טינקו 7 יצא לכם לנסות גם?

עמליה 098

משתמש מקצוען
איפה קניתם ב2000 עם משלוח ביום אחד.
ושוב שואלת אם מישהו יודע לגבי ניקוי עצמי- טינקו 7 או דרימי H14

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
https://www.olsale.co.il/product/502786
את זה קנו. מהקישור הזה, יצרו איתם קשר ואמרו להם שמוכנים לשלם עד סכום זה , ואישרו
התחייבו ל5 ימים בפועל הגיע למחרת.
היו הצעות זולות מעט יותר, אבל לא יכלו להתחייב על אספקה לפני סוכות.

יונלה

משתמש מקצוען
לי יש דרימי H14,
יש לו 2 עוצמות של שואב שוטף, ועוד אפשרות של יניקה בלבד,
עם זה אני עוברת על השטיחים, גם הפעולה של שואב שוטף מרענן את השטיחים.

חומר קניתי של ג'ונסון קלין, היה מבצע 2 ליטר ב65, משתמשים בכמות קטנה בכל פעם וזה נראה ממש חסכוני.
אני לא יכולה להשוות עם טינקו, אבל עוצמת היניקה של הדרימי יותר חזקה מאשר של הטינקו,
כתמים קשים יותר אני "עומדת" עם המכשיר על הכתם עד שהוא מתנקה, בד"כ 5-10 שניות.
פעולת הניקוי העצמי שלו מעט מרעישה אבל נראה שמנקה כמו שצריך, ואח"כ מייבש את המברשת
ולא נוצר ריח מעופש, בנוסף אחת לשבוע אני מכניסה מעט אקונומיקה למי שהטיפה לניקוי המברשת.
הוא אמנם דובר אנגלית אבל בקלות לומדים את ההוראות, יש גם מנורה מהבהבת עם תמונה שמסבירה מה צריך לעשות.
מיכל מים נקיים/מיכל מים מלוכלכים/סוללה וכו'
לדרימי אין פעולת ייבוש לרצפה, אבל הניגוב שלו כ"כ חזק שתוך כמה דקות החדר יבש.

b.h

משתמש חדש
לי יש דרימי H14,
יש לו 2 עוצמות של שואב שוטף, ועוד אפשרות של יניקה בלבד,
עם זה אני עוברת על השטיחים, גם הפעולה של שואב שוטף מרענן את השטיחים.

חומר קניתי של ג'ונסון קלין, היה מבצע 2 ליטר ב65, משתמשים בכמות קטנה בכל פעם וזה נראה ממש חסכוני.
אני לא יכולה להשוות עם טינקו, אבל עוצמת היניקה של הדרימי יותר חזקה מאשר של הטינקו,
כתמים קשים יותר אני "עומדת" עם המכשיר על הכתם עד שהוא מתנקה, בד"כ 5-10 שניות.
פעולת הניקוי העצמי שלו מעט מרעישה אבל נראה שמנקה כמו שצריך, ואח"כ מייבש את המברשת
ולא נוצר ריח מעופש, בנוסף אחת לשבוע אני מכניסה מעט אקונומיקה למי שהטיפה לניקוי המברשת.
הוא אמנם דובר אנגלית אבל בקלות לומדים את ההוראות, יש גם מנורה מהבהבת עם תמונה שמסבירה מה צריך לעשות.
מיכל מים נקיים/מיכל מים מלוכלכים/סוללה וכו'
לדרימי אין פעולת ייבוש לרצפה, אבל הניגוב שלו כ"כ חזק שתוך כמה דקות החדר יבש.
מותר להשתמש עם גונסון קלין?

קסם

משתמש רשום
רעיון מבריק (תרתי משמע)
עוד מישהי ניסתה פעם למלא את מיכל המים הנקיים במים חמים?
חלילה,
הכוונה היא לשפוך מים חמים על הרצפה על הכתם ואז לעבור על זה עם הדרימי,
אני גם ניסיתי את זה כמה פעמים בעקבות המלצה של רותי קפלר באחד האשכולות כאן, ואכן הרעיון מבריק מאוד ומנקה ממש בקלות.

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
יתכן שזה עלול להזיק. אז צריך לבדוק אם מותר או לא.

צנונית

משתמש מקצוען
לא זוכרת שראיתי בחוברת אזהרות של הדרימי מילה על מים חמים בתוך המיכל.
יש מצב שאפילו הם לא חשבו על הרעיון

dag

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מה מותר מרעיש טינקו 7 או דרימי 14?
ולמי מהם יש פעולות ייבוש בנוסף?
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה