זה המחיר הכי זול שראיתי. מאיפה קניתם?שלום וברכה, נראה לי לתועלת,
קנו היום למשרד שלנו דרימי ב2000 שח כולל משלוח (הגיע תוך יום אחד) דרימי H14 ויש לנו טינקו פרו 5
בהשוואה מול 2 הדגמים הללו, ממה שראינו:
דרימי- הפלסטיקה וכל המיכשור יותר מסיבי ונראה הרבה יותר טוב, הטינקו היה מטריד מאד בלרוקן את המיכל מים, והדרימי ב"ה לא משגע. מבחינת הניקוי הדרימי שואב וכו יותר טוב, תהליך הניקוי שלו נראה יותר רציני ועוצמתי.
בשניהם כאשר שפכנו מים חמים או שהשתמשנו במיכל במים חמים התוצאות היו דרמטיות יותר טובות.
ולכן, באם נדרש לקנות מכשיר למשרד הנוסף, נקנה שוב דרימי H14
ליאור חשמל- 1900 ש"חזה המחיר הכי זול שראיתי. מאיפה קניתם?
איזה H14?שלום וברכה, נראה לי לתועלת,
קנו היום למשרד שלנו דרימי ב2000 שח. יבואן רשמי כולל שנתים אחריות כולל משלוח (הגיע תוך יום אחד) דרימי H14 ויש לנו טינקו פרו 5
דרימי- הפלסטיקה וכל המיכשור יותר מסיבי ונראה הרבה יותר טוב, הטינקו היה מטריד מאד בלרוקן את המיכל מים, והדרימי ב"ה לא משגע. מבחינת הניקוי הדרימי שואב וכו יותר טוב, תהליך הניקוי שלו נראה יותר רציני ועוצמתי.
בשניהם כאשר שפכנו מים חמים או שהשתמשנו במיכל במים חמים התוצאות היו דרמטיות יותר טובות.
טינקו 7 יצא לכם לנסות גם?שלום וברכה, נראה לי לתועלת,
קנו היום למשרד שלנו דרימי ב2000 שח. יבואן רשמי כולל שנתים אחריות כולל משלוח (הגיע תוך יום אחד) דרימי H14 ויש לנו טינקו פרו 5
רעיון מבריק (תרתי משמע)בשניהם כאשר שפכנו מים חמים או שהשתמשנו במיכל במים חמים התוצאות היו דרמטיות יותר טובות.
טינקו אסור נראה לירעיון מבריק (תרתי משמע)
עוד מישהי ניסתה פעם למלא את מיכל המים הנקיים במים חמים?
מותר להשתמש עם גונסון קלין?לי יש דרימי H14,
יש לו 2 עוצמות של שואב שוטף, ועוד אפשרות של יניקה בלבד,
עם זה אני עוברת על השטיחים, גם הפעולה של שואב שוטף מרענן את השטיחים.
חומר קניתי של ג'ונסון קלין, היה מבצע 2 ליטר ב65, משתמשים בכמות קטנה בכל פעם וזה נראה ממש חסכוני.
אני לא יכולה להשוות עם טינקו, אבל עוצמת היניקה של הדרימי יותר חזקה מאשר של הטינקו,
כתמים קשים יותר אני "עומדת" עם המכשיר על הכתם עד שהוא מתנקה, בד"כ 5-10 שניות.
פעולת הניקוי העצמי שלו מעט מרעישה אבל נראה שמנקה כמו שצריך, ואח"כ מייבש את המברשת
ולא נוצר ריח מעופש, בנוסף אחת לשבוע אני מכניסה מעט אקונומיקה למי שהטיפה לניקוי המברשת.
הוא אמנם דובר אנגלית אבל בקלות לומדים את ההוראות, יש גם מנורה מהבהבת עם תמונה שמסבירה מה צריך לעשות.
מיכל מים נקיים/מיכל מים מלוכלכים/סוללה וכו'
לדרימי אין פעולת ייבוש לרצפה, אבל הניגוב שלו כ"כ חזק שתוך כמה דקות החדר יבש.
חלילה,רעיון מבריק (תרתי משמע)
עוד מישהי ניסתה פעם למלא את מיכל המים הנקיים במים חמים?
יש להם חומר המיועד לשואב שוטף, ללא קצףמותר להשתמש עם גונסון קלין?
לא הייתי מהמרת,לא זוכרת שראיתי בחוברת אזהרות של הדרימי מילה על מים חמים בתוך המיכל.
יש מצב שאפילו הם לא חשבו על הרעיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: