באר מרים
אולם מהמם וגם האוכל שם טוב!
מומלץ מאד
תפוס שתיהם,עם יעזור אולם עטרת בבני ברק אולם מאוד יפה ויש שרות טוב אוכל ברמה
כתובת?יש את האולם של בית בגנו
הוא ממש יפה !
אבל נראה לי יותר יקר ....
גם תפוס..האולם של אלשיוב לא טוב ?
יש אולמי הכתר ברחוב וילקומיררגם תפוס..
עוד רעיונות?
יש את האולם של בעלז ברחוב יצחק ניסים ואולם נוסף, לא זוכרת את שמו, ביצחק ניסים פינת דמשק אליעזר, אם זה נקרא באזור...אני מחפשת באזור עזרא/חז"א/נחמיה..
האולם הנוסף הוא של ישיבת בית הלל, שהוזכר למעלהיש את האולם של בעלז ברחוב יצחק ניסים ואולם נוסף, לא זוכרת את שמו, ביצחק ניסים פינת דמשק אליעזר, אם זה נקרא באזור...
הלוואי, הראשון שניסיתי, תפוס..אולי פיספסתי משהו???
וגשל!!!!
אף אחד בתגובות לא אמר אותו... קרה משהו??
אנחנו עשינו שם לפני כ - 8 חודשים, אם את לא מכירה אז.. מדובר באולם מאוד מפואר
אוכל ברמה מאוד גבוהה ואם לא משנה לכם המחיר אז.. למה לא??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: