לאומית אבל מחפשים גם פרטי.איזה קופה אתם?
שמעתי עליו המלצה חמה בדיוק בנושא של קשב וריכוז למבוגריםמישהו שמע על ד''ר אבי יקיר?
תודה רבה!שמעתי עליו המלצה חמה בדיוק בנושא של קשב וריכוז למבוגרים
(זוכרת רק שקראו לו ד"ר יקיר, מקווה שאין שניים באותו שם משפחה)
רופא משפחה יפנה ל:אני אשמח לקבל הדרכה מאיפה מתחילים לבדוק את הנושא??? למי הולכים דבר ראשון בשביל לאבחן ולקבל טיפול מתאים בענין? מעדיפה ממש דרך הקופה אבל האשלה אם יש שם טובים? אנחנו במכבי.
תודה רבה!
כן. ממליצה בחום בתחום הקשב!!!!!מישהו שמע על ד''ר אבי יקיר?
ד"ר אבי יקיר הוא פסיכיאטר מומחה לקשב (לא להבהל מהמילה פסיכיאטר... הוא פשוט יותר מומחה מנוירולוג ספציפית לגבי תחום זה.) והוא מקבל בירושלים ובמכבי זה בהשתתפות עצמית נמוכה. משהו כמו 200 שקל...אני אשמח לקבל הדרכה מאיפה מתחילים לבדוק את הנושא??? למי הולכים דבר ראשון בשביל לאבחן ולקבל טיפול מתאים בענין? מעדיפה ממש דרך הקופה אבל האשלה אם יש שם טובים? אנחנו במכבי.
תודה רבה!
אין לכללית החזרים בשביל ד"ר אבי יקיר? (כי עובד גם עם מאוחדת)ובכללית יש מישהו ?
ד"ר יקיר מקבל בלאומית?
מניסיון? איפה מקבל?
תבדקו אצלו אני מאוחדת אבל אני יודעת שעובד גם במכבי לא יודעת על לאומית אבל שווה לבדוק.היי,
ענו לך?
בררת?
אני גם רוצה לשמוע על פסיכיאטר שמקבל, אם אפשר דרך הקופה אז אני בלאומית.
האם למבוגרים יש בכלל סבסוד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: